Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 040 kJ / 2 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,60 g |
Tuky | 240,93 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,48 g |
Sacharidy | 40,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme.
Krok 2: Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu.
Krok 3: Umístíme do malého pekáčku (nebo kastrólku) tak, aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla, můžeme dokola utemovat syrovými bramborami a máme hned i přílohu).
Krok 4: Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.
Zveřejněno 15. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krtkova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzOV
Moje poznámka
Krtkova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzOV
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 28 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 32 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
krtkova pomazánka,
kapsa z vepřového masa,
kapsa z bučku,
kuchařka on-line,
krtkův houbový,
co z bůčku,
krtkův mletý,
recepty z masa krtkova kapsa,
krtkovo pexeso on line,
vepřoví guláš klasik recept,
mletá z bůčku,
pečená vepřová plec recept v titanovém nádobí,
vepřová kapsa přírodní
Suroviny:
bůček,
brambory,
sýr ementál,
rohlík,
kapie červená,
cibule,
česnek,
maso mleté,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (2)