Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 040 kJ / 2 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,60 g |
| Tuky | 240,93 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 4,48 g |
| Sacharidy | 40,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme.
Krok 2: Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu.
Krok 3: Umístíme do malého pekáčku (nebo kastrólku) tak, aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla, můžeme dokola utemovat syrovými bramborami a máme hned i přílohu).
Krok 4: Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.
Zveřejněno 14. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krtkova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzOV
Moje poznámka
Krtkova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzOV
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 5 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 7 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 8 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka
KetyHu před 11 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
drugdova92 před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
zonoro před 1 hodinou
Zeleninová polévka s tortellini
Kajkajak před 1 hodinou
Zapékané těstoviny s tvarohem
Tynaja před 2 hodinami
Výborné jednoduché muffiny
Janina33 před 2 hodinami
Pomazánka Palivec
ricci před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Cinderka před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Romecka7 před 4 hodinami
Šlehačková buchta
hliboka před 4 hodinami
Tématické fráze:
krtkova pomazánka,
kapsa z vepřového masa,
kapsa z bučku,
kuchařka on-line,
krtkův houbový,
co z bůčku,
krtkův mletý,
recepty z masa krtkova kapsa,
krtkovo pexeso on line,
vepřoví guláš klasik recept,
mletá z bůčku,
pečená vepřová plec recept v titanovém nádobí,
vepřová kapsa přírodní
Suroviny:
bůček,
brambory,
sýr ementál,
rohlík,
kapie červená,
cibule,
česnek,
maso mleté,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (3)