Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 040 kJ / 2 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,60 g |
| Tuky | 240,93 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 4,48 g |
| Sacharidy | 40,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme.
Krok 2: Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu.
Krok 3: Umístíme do malého pekáčku (nebo kastrólku) tak, aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla, můžeme dokola utemovat syrovými bramborami a máme hned i přílohu).
Krok 4: Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.
Zveřejněno 14. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krtkova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzOV
Moje poznámka
Krtkova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzOV
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
krtkova pomazánka,
kapsa z vepřového masa,
kapsa z bučku,
kuchařka on-line,
krtkův houbový,
co z bůčku,
krtkův mletý,
recepty z masa krtkova kapsa,
krtkovo pexeso on line,
vepřoví guláš klasik recept,
mletá z bůčku,
pečená vepřová plec recept v titanovém nádobí,
vepřová kapsa přírodní
Suroviny:
bůček,
brambory,
sýr ementál,
rohlík,
kapie červená,
cibule,
česnek,
maso mleté,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (3)