Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,27 g |
Tuky | 112,31 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ragů dělávám i z jiných mas, tentokrát jsem použila poslední balíček koňského masa z mrazáku. Ragú dělám léta a někdy ještě přidávám s obměnou smetanu. Podávala jsem s knedlíkem, ale dají se použít i jiné přílohy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2012 16:49
sakuchi393:srnčí, vepřové, telecí? Všechno jsou krásná zvířata
12. 6. 2012 16:21
ele nevím jak vy ale osobně bych koňské maso nedala do pusy!! S koňma pracuju už několik let a kolikrát mám pocit že to já jsem pitomec a ten kůň je Inteligentní. Jsou to nádherná, chytrá a přítulná zvířata která nám umí pomoct i jinak než jako obživa
24. 9. 2011 13:38
Koňské maso je dietní a v některých zemích se jí hodně často. Narazila jsem na něj třeba v Itálii. Určitě to bude bašta.
24. 9. 2011 13:33
nádherné žravé jen mi ukápla slina+1
24. 9. 2011 10:40
Bibi, u nás o koninu nezavadím, jen sem tam snad v Makru, ale to je od nás daleko. Dávám ti velký plus za odvahu, ty víš proč, že? Já bych si tvůj guláš z fleku naložila a talíř vylízala
23. 9. 2011 22:40
Bibinko moc povedené jídloA ta šťávička vypadá báječně+12Teda koninu jsem jedla už hrozně dávno.V obchodě někdy mívají,ale je to hned pryčKdyž jsem byla prcek,tak toho byly plné masny.Babička z koniny vařívala hodně častokde jsou ty dobyMňam
23. 9. 2011 22:13
Taky souhlasím s uzenou paprikou,ta dá všemu zajímavý šmak
23. 9. 2011 22:07
23. 9. 2011 22:01
Bibinka:
23. 9. 2011 21:54
drahulin:Takhle má vypadat komentář, pokud někdo raději hovězí než koňské
23. 9. 2011 21:53
Bibinko foto vypadá nádherně.Já bych zvolila osobně to hovězí.
23. 9. 2011 21:25
rebeka: rebíčku, s uzenou paprikou to bude ještě o fous lepší, mňam
23. 9. 2011 21:23
Colombo65:Colombo, ze zadního-dopsala jsem to a díky
23. 9. 2011 21:16
Malá poznámka: koňské maso je velmi obecný pojem - zadní, přední, kližka nebo krk.
23. 9. 2011 21:12
Právě jsem měla buřt guláš z koňského salámu, bylo to ňamkové
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 12 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 13 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 13 minutami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 16 minutami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 48 minutami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 55 minutami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 1 hodinou
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 1 hodinou
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 6 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 6 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 6 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
Další recepty
Tématické fráze: hovězí ragů koňské maso recepty hovězí krk v papiňáku konský guláš ragú z hovězího krku koňské zadní, recepty naložila koňský guláš jedla jsem koňský salám konský guláš v papináku hovězí v papiňáku koňské maso na víně hovězí na víně v papinaku papiňák recepty recepty z papiňáku vino v papinaku konske zadni hovězí ragů recept hovezi zadni v papinaku buřtguláš z koňskeho salámu ragu z koňského masa
Suroviny: kýta koňská, slanina, cibule, česnek, paprika, pepř, koření nové koření, bobkový list, víno červené, paprika sušená sladká, pyré rajčatové, sádlo, sůl, chléb, voda
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMO7
22 názorů