Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedín trochu jinak

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

1. 2. 2012 16:09

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie3 055 kJ / 730 kcal
Bílkoviny42,98 g
Tuky46,17 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 5,76 g
Sůl14,10 g
Sacharidy28,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mleté maso být nemusí, měla jsem zbytek v mrazáku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lilith-Isa Lilith-Isa

1. 2. 2012 21:28

Tak u nás to bylo tím že jsem potřebovala upotřebit točnej salám a nechtělo se mi dělat buřtguláš ;-) tak jsem vyzkoušela tohle a ono to chutná velice dobře :-)

tejaja tejaja

1. 2. 2012 18:38

Segediňák vždy robím s kockami mäsa, nikdy nie mletým, ale toto je také iné a stojí za vyskúšanie ;-)

AntoninZ

1. 2. 2012 17:10

V kuchařce od Josepha Wechsberga Cooking in austrian empire (překládám to jako Jak se vařilo za Rakouska) je recept na Transylvánský guláš. Je to segedinský s přidáním rajského protlaku na zahuštění a obarvení. Zkusil jsem a už nikdy jinak.

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 2. 2012 16:44

Na 500g kysaného zelí dávám 400g mletého masa(salám už nepřidávám)které dám na orestovanou cibulku a mačkátkem na bramborovou kaši maso v hrnci pořádně od sebe oddělím,aby se líp osmahlo a zatálhlo.Pak přidám papriku,zelí a postup stejný,jen v závěru dávám ještě zakysanou smetanu, kterou buď zahustím trochou hladké mouky,nebo bez-záleží,jak hustý"segedín"chceme mít.Je to taková rychlejší verze segedínského gulášku,která chutná taky dobře:-p+1:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

1. 2. 2012 16:42

:-p:-*:yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedín z cukety bezlepkový segedín transylvansky gulas segedíňák segedín s mletým masem segedín recept houbový segedin segedin v kotlíku segedín z trouby segedinsky gulas bezlepkovy segedínský guláš rajský protlak segedin segedin bez mouky segedin z mleteho masa segetin gulas bezlepkový segedin recept buřtguláš jako segedin recept na segedin segedyn trochu jinak segedin s cervenym zelim

Suroviny: salám točený, maso mleté, cibule, zelí kysané, sůl, pepř, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, sádlo, masox

TopRecepty.cz

Segedín trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lngg