Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 562 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,93 g |
Tuky | 40,86 g |
Vláknina | 20,78 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 96,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé, gurmánské brambory s chutí chilli papriček a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWOD
Moje poznámka
Voňavé, gurmánské brambory s chutí chilli papriček a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWOD
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Tématické fráze:
brambory na rozmarýnu,
papričky na smetaně,
kuřecí maso na rozmarýnu,
uzené chilli papričky,
nejlepší gurmánské recepty,
jak umlít chilli papričky,
jak umlit kureci maso diskuze,
gurmanske plnene brambory,
jak umlít kuřecí maso,
olej z chilli papricek.sk,
uzené chilli papričky recept,
recept na voňavé brambory,
vonave brambory,
kuřecí mas na rozmarýnu,
jak na uzene papricky,
chilli uzené,
brambory chilli paprička,
jak umlít chili papričku,
kuřecí maso-brambory-rozmarýn,
domácí klobásy chilli
Suroviny:
brambory,
maso krůtí mleté,
smetana zakysaná,
cibule,
chilli paprika sušená,
olej rostlinný,
rozmarýn,
sůl,
pepř
Komentáře (19)
Nic ve zlém, Ivo, recept se mi líbí..
jinak Maruško, jakékoliv maso tam můžeš umlít,kuřecí, vepřové, dělala jsem to 1 x i s náplní vinné klobásy, také výborné