Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky se sýrem

Pro nadýchané bulky ze světlého kynutého těsta, bohatě posypané dokřupava vypečeným sýrem, nemusíme spěchat do pekařství. Podle jednoduchého receptu si je snadno upečeme. Nejlepší jsou čerstvé, ale vláčné vydrží i několik dní po upečení.

Hodnocení receptu je 5,0 (67×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min + 100 min kynutí

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava, + 100 min kynutí)

6. 2. 2013 10:21

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Nutriční hodnoty

Energie16 406 kJ / 3 921 kcal
Bílkoviny101,10 g
Tuky107,10 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,62 g
Sůl24,00 g
Sacharidy624,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nebojte se sýr nasypat hned, před pečením, nespálí se - pouze se hezky na bulce rozteče.

Bulky jsou dobré a vláčné i tři dny, ovoněné i ochucené sýrem....

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maja f maja f

25. 7. 2013 17:27

Krásný den vinšuji,

mohla bych použít olivový olej?

Děkuji :-)

Petra Ku. Petra Ku.

9. 7. 2013 18:07

Ivi, pro velký úspěch dnes opět napečeno, vyšlo to na 16 ks a co ti mám povídat - už skoro nejsou :-) Máme tu na prázdninách synovce a do toho to padá jak do bezedné jámy ;-) Jediný, co jsem trošku upravila - nedávám strouhaný sýr, ale pěkně plátek tvrdého sýra v kuse, nějak se mi to líp olupuje ;-) :-))

Coleta

3. 5. 2013 21:27

Cathleen, tak jsem se konečně dostala k provedení bulek. Jsou úžasné, dělala jsem z 2/3 dávky a měla jsem jich 10 ks, dokonce jsem těsto odvažovala, abych je měla stejné :-) S těstem se krásně pracuje, je vláčné, nelepí se. Prostě super recept, vhodný i pro začátečníky. Takže +47.

zlatovlaska

24. 4. 2013 11:26

Včera jsem bulky upekla. Měla jsem co dělat, abych je uchránila, aby stihly aspoň vychladnout :-D Moc díky za super recept, určitě budu dělat častěji, syn má sýrové pečivo nejraději :-p Dávám bodíka :yes:

maris maris

9. 3. 2013 15:12

cathleen: Ivo, dnes jsem vyzkoušela, dělala jsem z 2/3 uvedeného množství, vyšlo mi 12 kousků. Měla jsem málo oleje, tak jsem ho nahradila Majolkou®. Část jsem posypala sýrem / čedarem / a část kmínem. Jsou výborné a jak tak koukám, rána se nedožijí:-)). Bod už jsem dala, tak dnes už můžu přidat jen fotku;-):-)

Katka123

7. 3. 2013 22:25

cathleen: Moc děkuju :-)

cathleen cathleen

7. 3. 2013 09:43

Katka123:ahojky, Katko - pomůže ti tohle? http://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyrob...:-K

Katka123

6. 3. 2013 19:02

Ahoj budu je dělat poprvé a nemám doma pekárnu jde to i bez ní? Jak budu dělat to těsto. Pordte prosím.:-(

snecek19 snecek19

2. 3. 2013 23:46

Dělala jsem už několikrát a dnes opět,tyto bulky jsou prostě špica!!!!!!!!!!:yes::yes::yes:

bystrouska

1. 3. 2013 20:59

Bulky jsem dělala už dřív;-), našla jsem si je na Pekárnomanii a peču je docela často:-p, jsou totiž výborné. Dnes jen přidávám fotky a bodík:yes:

VOKINA VOKINA

25. 2. 2013 11:21

Recept je naprosto vynikající. Přidala jsem pizza koření a dělám menší bulky "plněné" párkem nebo anglickou slaninou a sýrem. Je to prostě láááááááábuž. Díky.:yes:

Coleta

23. 2. 2013 21:40

cathleen:Fagor TENTATION, je tam pouze na bílé pečivo, celozrné, marmeláda...asi 11 programů, ale na těsto ne. Taky nevím, jak to mám udělat, když chci jenom, aby mi těsto vykynulo. Protže mi vždy jede celý program. Je na to nějaký speciální program jen na kynutí. V peččce peču chleba, ale vždy na celý program, zatím se s ní zžívám :-) Ještě doplňuji, že program a jeho délka je dle váhy surovin.

Omlouvám se zapoměla jsem se přihlásit a nechce se mi to přepisovat. Coleta

cathleen cathleen

23. 2. 2013 17:53

Coleta: jakou mas pekarnu? Znacku a typ...?

Coleta

23. 2. 2013 17:34

Můžete mi prosím, poradit. Jak mám nechat vykynout těsto v pekárně, když tam nemám program TĚSTO? ;-)Děkuji

cathleen cathleen

21. 2. 2013 11:35

:-8 znovu musím poděkovat za vyzkoušení receptu i fotky....tyhle bulky jsou hodně "staré", kdysi jsem s nimi začínala svoje pečení a šetřila tak rodinnou kasu:-))

Nikca: pokud jsi dodržela teplotu i dobu pečení, měly by být hotové. Ale každá trouba peče jinak a někdy jsou ty rozdíly opravdu veliké. Určitě to časem vychytáš;-):yes:

1 2 3 4 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bulky se sýrem bulky se syrem recept sýrové bulky domácí bulky se sýrem sýrové bulky podle hrušky cottage bulky bulka se syrem cottage bulky recept bulky se sýrem podle hrušky domácí sýrové bulky bulka se sýrem recept bulky z cottage sýrové bulky z domácí pekárny recept na bulky se sýrem sýrové bulky recept sýrové bulky z pekárny bulky z cottage recept recept na těsto bulka se sýrem sýr v bulce bulky se sýrem a slaninou

Suroviny: voda, olej, cukr, sůl, mouka hladká, droždí, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Bulky se sýrem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJjD