Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky se sýrem

Pro nadýchané bulky ze světlého kynutého těsta, bohatě posypané dokřupava vypečeným sýrem, nemusíme spěchat do pekařství. Podle jednoduchého receptu si je snadno upečeme. Nejlepší jsou čerstvé, ale vláčné vydrží i několik dní po upečení.

Hodnocení receptu je 5,0 (67×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min + 100 min kynutí

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava, + 100 min kynutí)

6. 2. 2013 10:21

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 406 kJ / 3 921 kcal
Bílkoviny101,10 g
Tuky107,10 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,62 g
Sůl24,00 g
Sacharidy624,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nebojte se sýr nasypat hned, před pečením, nespálí se - pouze se hezky na bulce rozteče.

Bulky jsou dobré a vláčné i tři dny, ovoněné i ochucené sýrem....

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

9. 2. 2013 17:16

Dnes ráno upečeny....jsou výborné:yes::yes: ještě teplé se skoro všechny někam vypařily;-)30.bod a foto:-K

marcelka395 marcelka395

9. 2. 2013 16:34

Tak jsem včera uppekla bulky;-)jsou úžasný:yes:dovoluji si přidat fotku;-)

Jana

8. 2. 2013 21:44

Tak jsem bulky upekla a jsou úžasné:yes: Díky za recept, šplhla jsem si i u tchýně:-))

Besinka35

8. 2. 2013 21:26

:yes:

vladi vladi

8. 2. 2013 20:25

:-Dvše co se tady píše je 100% pravda, vrhla jsem se také do pečení různých chlebíků,rohlíků,bulek a buleček- a všechno dle rcp. Catllen- protože jsem "experimentátor" tak mi nestačí že napodobím originál rcp. , ale dokonce si troufnu napsat, že dělám i svoje originály /dokonce se i NĚKDY podaří/.Takže veliký dík Catllen že nás tady zásobuje svými rcp. a že má takové super stránky ze kterých čerpáme nekonečné inspirace /doufám že nevadí že píšu toto i za ostatní "Topáky" díky Catllen že jsi!!;-);-):-D:yes:

bohdana

8. 2. 2013 18:03

:yes::yes::-K

magdalenka magdalenka

8. 2. 2013 16:21

spagetka: ak ťa to poteší, moja rúra má 3 roky a stále ma vie prekvapiť...mne pripadá doslova zákerná! Stačí, že na 3 minúty odídem a nechám ju bez dozoru. :-))

marianne

8. 2. 2013 14:17

:-p:yes: docela to jde,konečně klidná diskuse:-8

spagetka spagetka

8. 2. 2013 12:00

Zkušební napaření pomohlo :yes::yes::yes::yes:, sice to pochopitelně ubralo na té křupavosti, ale to už je daň, ale aspoň se spapkají ;-);-);-)

spagetka spagetka

8. 2. 2013 10:44

cathleen: pekla jsem 20 minut a určitě teplota byla moc vysoká a příště horkovzduch nepoužiju při takovémto pečení, ale na spirály tak těch 170-180, ale ohlídám si to
Víš jakého mám mlsouna doma? Muž mě ukecává, abych ty nejhezčí zkusila nějak napařit, že mu to strašně jinak chutná :-O:-O:-D:-D,tak zkusím něco vyvést

cathleen cathleen

8. 2. 2013 10:34

Veronika.Hrozna: já jsem z každé nové trouby vyloženě nešťastná (a přitom bych se měla radovat) - opravdu pečou tak výrazně jinak.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 2. 2013 10:32

spagetka: Ani nemluv mám novou troubu 4 měsíce,co jsem už všechno zkazila !:-(

cathleen cathleen

8. 2. 2013 10:31

Petra Ku.: Péti, jsem mos ráda, že se ti vede! Však víš - kdykoliv se ozvi ;-)pokud budu vědět, odpovím. A dík za fotky!:yes:

spagetka: horkovzduch jako takový dost vysušuje a taky je s ním teplota asi o 20°C vyšší, než při klasickém pečení. Jak dlouho jsi je pekla?

Klára: Klári, takové bulky peču asi při 190-200°C, přibližně 15-20 minut (podle velikosti a taky každá trouba peče jinak).

spagetka spagetka

8. 2. 2013 10:08

Hm, tak s těstem se velmi dobře pracovalo, jako s plastelínou:yes::yes::yes:. Jenže v mém případě se opět potvrdila stará a známá pravda: vždy musíme perfektně znát svoji troubu a řídit se jen dle ní:yes::yes:. No už jsem zas chytřejší.
Cathleen - popíšu, ano, není to nic proti tvému recepptu, ale moje včerejší zkušenost: Pekla jsem dva plechy na horkovzuch na teplotu 180°C krásně do růžova.
Jenže: teplota byla na horkovzduch vysoká, bulky mají vysušenou kůrku, i když střídka je vcelku měkká (ne ideálně). Mám novou troubu a teprve ji vychytávám a jak je vidět, mé předchozí zkušenosti se starou troubou musím definitivně zapomenout zvláště u pečiva. (ani štrůly ještě nemám ideálně vychytané jako dřív)
Doufám, že se tu neobjeví rejpal, že za to cathleen nemůže, ale moje trouba, neb opakuju, jo, to jsem právě popsala. Pravděpodobně i u této trouby přestanu využívat můj oblíbený horkovzduch, neb asi potřebuje jiné teploty, daleko nižší, než jsem byla zvyklá.
Cathleen, neboj repete bude, jsem tvrdohlavý štír ;-);-) :-D:-D:-D:-D:yes:

Klára

7. 2. 2013 22:40

mohu se zeptat, jak dlouho mám bulky péct? :)

1 3 4 5 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bulky se sýrem bulky se syrem recept sýrové bulky domácí bulky se sýrem sýrové bulky podle hrušky cottage bulky bulka se syrem cottage bulky recept bulky se sýrem podle hrušky domácí sýrové bulky bulka se sýrem recept bulky z cottage sýrové bulky z domácí pekárny recept na bulky se sýrem sýrové bulky recept sýrové bulky z pekárny bulky z cottage recept recept na těsto bulka se sýrem sýr v bulce bulky se sýrem a slaninou

Suroviny: voda, olej, cukr, sůl, mouka hladká, droždí, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Bulky se sýrem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJjD