Křížkové bochánky
Suroviny
Porce: 12ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 213 kJ / 3 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,34 g |
Tuky | 22,09 g |
Vláknina | 51,46 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 690,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křížkové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4Pr
Moje poznámka
Křížkové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4Pr
Nejnovější recepty
Bezinkový sirup
Přidáno před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 13 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 13 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 12 minutami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 34 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 39 minutami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 48 minutami
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 2 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 3 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 4 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 4 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 5 hodinami
Tématické fráze:
bochánek ze špaldové mouky,
bochánek po vyndání z trouby,
špaldové bochanky,
kvaskovy bochanek,
jablečné bochánky,
mrkváky z celozrnné mouky,
jihočeský velikonocní bochánek,
placicky hanky krizkove,
recepty hanky kříškové,
bochánky ze špaldové mouky
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka pšeničná,
fruktóza,
fruktoza vanilková,
mléko obilné,
vajahit,
pyré jablečné,
voda,
meruňky sušené,
sultánky,
skořice,
květ muškátový,
zázvor sušený,
mouka špaldová hrubá,
máslo,
podmáslí,
mléko,
med
Komentáře (3)