Křížkové bochánky
Suroviny
Porce: 12ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 213 kJ / 3 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,34 g |
| Tuky | 22,09 g |
| Vláknina | 51,46 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 92 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 690,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křížkové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4Pr
Moje poznámka
Křížkové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4Pr
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 2 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 6 minutami
Vosí hnízda
mares-mikulas před 6 minutami
Vánoční punč
Sarinkad před 37 minutami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 39 minutami
Domácí langoše
zjedolbanan před 51 minutami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 53 minutami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 55 minutami
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 1 hodinou
Kynutý knedlík
kraka před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
David Machalec před 2 hodinami
Tématické fráze:
bochánek ze špaldové mouky,
bochánek po vyndání z trouby,
špaldové bochanky,
kvaskovy bochanek,
jablečné bochánky,
mrkváky z celozrnné mouky,
jihočeský velikonocní bochánek,
placicky hanky krizkove,
recepty hanky kříškové,
bochánky ze špaldové mouky
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka pšeničná,
fruktóza,
fruktoza vanilková,
mléko obilné,
vajahit,
pyré jablečné,
voda,
meruňky sušené,
sultánky,
skořice,
květ muškátový,
zázvor sušený,
mouka špaldová hrubá,
máslo,
podmáslí,
mléko,
med
Komentáře (3)