Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 997 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,38 g |
Tuky | 8,84 g |
Vláknina | 28,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 333,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový chléb bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkYl
Moje poznámka
Kváskový chléb bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkYl
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 minutou
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
chléb šumava bez hnětení,
recept na kváskový chléb,
chléb šumava bez bez hnětení,
nehnětená šumava,
recep na chleb bez hnetení,
chleba bez kvásku,
recept na kvaskovy chleba,
kvaskovy chleb recept,
chleba bez hnětení s kváskem,
recept na chleba bez kvásku,
kváskový chléb podle pana cuketky,
kvaskovy chleb,
chleba bez hneteni,
sumava bez hneteni,
kvaskový chleb od cuketky,
chleb bez hneteni,
žitný kváskový chléb bez bez hnětení,
chléb bez kvásku,
kváskový chleba recept,
kváskový chléb šumava
Suroviny:
kvas žitný,
mouka celozrnná žitná,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
sůl,
kmín drcený,
kardamom mletý
Komentáře (21)
Aishi,chleba je nádherný
Já si kvásek kupuju u nás v pekařství a pak dokrmuju
chtěla bych zkusit, ale mám strach z toho kvásku, že se mi nepovede