Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 164 kJ / 2 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,80 g |
Tuky | 75,10 g |
Vláknina | 31,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 428,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládové croissanty bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RK4O
Moje poznámka
Čokoládové croissanty bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RK4O
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 11 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 12 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové croissanty,
bezlepkový croissant,
bezlepkový croissant recept,
co obsahuje lepek,
těsto na croissanty kaufland,
recepty bez lepku,
čokoláda bez mléka,
obsahuje čokoláda lepek,
granko bez lepku,
granko bez cukru,
recept na croissanty,
croissanty z lískového těsta,
kaufland bez lepku,
bezlepkový croissanty,
čokoláda bez lepku a mléka,
domácí bezlepkový croissant,
bezlepkové croissanty recept,
belepkový croisant,
recept bezlepkový croissant,
orion bez lepku
Suroviny:
mléko sojové,
sůl,
cukr,
olej,
cukr vanilkový,
mouka bezlepková,
vláknina bramborová,
droždí sušené,
kůra citronová,
xanthan,
kakao granko,
čokoláda hořká
Komentáře (9)
Žádná bezlepková mouka by neměla kynout dvakrát, těsto je pak nízké, tvrdé a častěji se sráží. Myslím, že to uvádím do všech svých receptů, kterých se to týká. Ale děkuji za upozornění. A Tvému muži přeji dobrou chuť :)
Souhlas, pro dietáře je to bezva recept a protože tohle ten můj diabetik miluje, tak udělám pro změnu něco pro jeho zdraví nejen pro mlsnej jazýček