Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 467 kJ / 1 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,54 g |
| Tuky | 19,29 g |
| Vláknina | 12,45 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 45,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAx
Moje poznámka
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAx
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 45 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 57 minutami
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
dušené hovězí,
rop recepty,
španělské jídlo,
hovězí na švestkách,
hovězi maso po španělsku,
hovezi dusene,
španělské hovězí maso,
hovězí zadní dušené,
dušené hovězí maso,
dušené hovězí kostky,
dušené hovězí zadní,
dušené hovězí recept,
hovadzie maso dusene,
španělská hovězí pečeně,
roztrhaný španělský ptáček,
španělská pečeně,
spanelske kostky,
dušené hovězí maso recept,
hovězí maso dušené,
hovadzie dusene
Suroviny:
hovězí zadní,
česnek,
olej,
paprika čerstvá zelená,
hrášek,
kmín drcený,
koriandr čerstvý,
ocet vinný bílý,
protlak rajčatový,
vývar hovězí,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
MÁŠ ve fotoalbu velikosti Pidi-štěňátek.
Peter, nechci s Tebou polemizovat zda je či není ta mana španělská, nevím, proč by to tam psali. Jinak nikdo netvrdí, že je to španělské jídlo, prostě se to tak jmenuje. Španělsko znám velmi dobře, jejich kuchyni také a proto bych si tipla, že to může být jejich pokrm. Hezkou neděli.
No a protože jsem ještě neobědvali, přidám fotku na talíři později.
drobek urcite by si mohol aj svoju variantu vlozit, zeler a mrkva, nie je to, co koriander...vznikne maso uplne inej chuti.