Suroviny
Porce: 4 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 584 kJ / 3 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,73 g |
Tuky | 283,57 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,38 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Českošpanělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yZn
Moje poznámka
Českošpanělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yZn
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 18 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 3 minutami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 10 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 12 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
ptacky na divoko,
rozpustene ptáčky,
záklechtka,
ptacci na divoko,
plneni ptáček,
plnění ptáčci,
domácí ptáčky,
ptáček na divoko,
španělský ptáček na divoko,
rozpuštěný ptáček,
rozpuštěné ptáci,
rozbalené ptáčky,
spanelsky ptacek lada hruska,
španělské ptáčky z mletého masa,
jak plnit ptáčky,
rozpušteny ptáček recept,
záklechtka recepty,
španělský ptáček z mletého masa,
čím plnit ptáčky,
rozpuštěný ptáčci
Suroviny:
maso mleté,
strouhanka,
koření staročeské,
vejce,
salám gothaj,
špek,
okurka čerstvá,
cibule,
mouka,
voda,
smetana na vaření,
sůl,
pepř,
hořčice,
tuk
Komentáře (5)