Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 063 kJ / 3 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 393,76 g |
Tuky | 147,40 g |
Vláknina | 77,64 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 210,30 g |
Postup přípravy
Příloha chléb, knedlík, těstoviny.
Zveřejněno 2. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noční guláš z hovězích líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlAX
Moje poznámka
Noční guláš z hovězích líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlAX
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 4 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězi lička gulas,
guláš z hovězích líček,
gulaš z liček,
hovězí guláš z líček,
jak se připravují hovězí líčka,
licka gulas,
guláš z telecích líček,
gulas s licek,
hovězí líčka v pomalém hrnci,
hovězí líčka jako guláš,
gulás z hovězího líčka,
hovezi licka na gulas,
hovezi gulas,
líčka jako guláš,
guláš s hovezich licek,
guláš hovězí líčka,
hovězí líčka recepty,
guláš z hovězích líček recept,
guláš z hovězích líček v pomalém hrnci,
guláš líčka
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
vývar,
česnek,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
sádlo,
chléb,
kmín drcený,
feferonka,
sůl,
pepř,
bobkový list,
majoránka
Komentáře (5)
Jo, bála jsem se tam na tak dlouhou dobu dát majoránku, někdy mi při dlouhém vaření zhořkne, takže jsem dala oregano, jinak koření jako v receptu (chilli vločky, ne feferonku) a bylo to