Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 063 kJ / 3 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 393,76 g |
| Tuky | 147,40 g |
| Vláknina | 77,64 g |
| Cholesterol | 860 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 210,30 g |
Postup přípravy
Příloha chléb, knedlík, těstoviny.
Zveřejněno 2. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noční guláš z hovězích líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlAX
Moje poznámka
Noční guláš z hovězích líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlAX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 21 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 3 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 14 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 14 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězi lička gulas,
guláš z hovězích líček,
gulaš z liček,
hovězí guláš z líček,
jak se připravují hovězí líčka,
licka gulas,
guláš z telecích líček,
gulas s licek,
hovězí líčka v pomalém hrnci,
hovězí líčka jako guláš,
gulás z hovězího líčka,
hovezi licka na gulas,
hovezi gulas,
líčka jako guláš,
guláš s hovezich licek,
guláš hovězí líčka,
hovězí líčka recepty,
guláš z hovězích líček recept,
guláš z hovězích líček v pomalém hrnci,
guláš líčka
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
vývar,
česnek,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
sádlo,
chléb,
kmín drcený,
feferonka,
sůl,
pepř,
bobkový list,
majoránka
Komentáře (5)
Jo, bála jsem se tam na tak dlouhou dobu dát majoránku, někdy mi při dlouhém vaření zhořkne, takže jsem dala oregano, jinak koření jako v receptu (chilli vločky, ne feferonku) a bylo to