Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čirá houbová kyselačka

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 9. 2014 08:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie940 kJ / 225 kcal
Bílkoviny5,96 g
Tuky0,54 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velice jednoduchá a chutná polévka, kterou mám od extchýně. A bez smetany je i dietnější ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Johanka128 Johanka128

15. 10. 2015 21:53

Mám dotaz - pokud neseženu "normální" houby (respektive seženu, ale jen sušený a nekřesťansky drahý), dají se použít i žampiony? Vím, že to není ideální...ale chci recept vyzkoušet.

zizala zizala (moderátorka)

17. 9. 2014 12:29

Petra Benesova: Aha, já jsem to myslela všeobecně :-) Neměla jsem na mysli tento konkrétní recept :-K

Petra Benesova Petra Benesova

17. 9. 2014 11:58

zizala: toto je jediné jídlo, do kterého používám podravku, protože tam patří, stejně jako vařená cibule. Takto jsem recept převzala a takto má chutnat. Když to uděláte jinak, bude to úplně něco jiného. Nic Vám nevnucuji, takto prostě jen zní recept

zizala zizala (moderátorka)

17. 9. 2014 11:33

casino: :-)) Neřekla bych, že převálcuje, spíš výborně doplní:yes:. Restovaná cibulka je jedno z nejzdravějších a nejchutnějších "koření" do jídel. Netřeba pak přidávat podravku ;-)

casino casino

17. 9. 2014 10:09

Petra Benesova:
Máte pravdu! Chuť hub, zvláště čerstvých, ta restovaná cibulka trošku "převálcuje":-))
Ale já "trpím" cibulovou obsesí - smažím cibuli pod kde co, např. i sladkou povidlovou omáčku dělám na cibuli:-)) Dodá omáčce plnější chuť:yes:

Petra Benesova Petra Benesova

17. 9. 2014 07:01

casino: mě právě v týhle polívce takto upravená cibule moc chutná...díky tomu je ta chuť jiná

casino casino

16. 9. 2014 22:48

Vařívám v podstatě něco velmi podobného:
Dávám "ocet dle chuti" takže ocet nedávám vůbec (ale vyzkouším)...
...a cibuli napřed krátce osmažím.

LUDMILA VONDRÁČKOVÁ

16. 9. 2014 22:28

:-))

popoluska340 popoluska340

16. 9. 2014 10:57

mam doma len susene suchohriby,ale skusim to zajtra z nich uvarit.

medmic

15. 9. 2014 18:38

ook, díky, zaujalo mě to, takže až přinesu nějaké ty holubinkobabky, tak ji zkusím :)

Petra Benesova Petra Benesova

15. 9. 2014 15:59

medmic:ano, lesní všehochuť

medmic

15. 9. 2014 15:07

Houby tím se myslí klasická lesní všehochuť ale ne žampiony?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kyselačka polévka kyselacka s houbami polevka kyselačka kyselačka z čerstvých hub polívka kyselačka jinak čirá kyselacka s houbama polévka kyselačka. polévka houbová kyselačka čirá houbová polévka kyselačku houbovou recept na houbovou kyselacku polévka kyselačka z hub recept na kyselačku s houbami polevka houbova čira kiselačka polívka čirá bramboračka z houbami slovenská kyselačka polévka kyselacka se sušenými houbami jak se dela kyselacka

Suroviny: brambory, cibule, houby lesní, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, ocet, sůl, pepř, podravka

TopRecepty.cz

Čirá houbová kyselačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QqzG