Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 078 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,46 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 371 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 4,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brokolici a mrkev povaříme ve vodě dokud mírně nezměkne.
Krok 2: Poté je vytáhneme a rozmixujeme na kaši spolu s česnekem, vajíčkami a bílkami. Okořeníme a nalijeme do formy.
Krok 3: Navrch naskládáme co nám přijde k chuti (já použila špenát a tuňáka) a dáme péct asi na 170°C asi 30 minut.
Zveřejněno 19. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mBv
Moje poznámka
Brokolicový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mBv
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 11 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 5 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 6 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 7 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 8 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 9 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 11 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 11 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 11 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 12 hodinami
Tématické fráze:
brokolicovy nakyp,
brokolicový nákyp recept,
nákyp z brokolice,
recepty s brokolicí,
nákyp,
recept na brokolicovy nákyp koláč,
brokolicovi nákyp,
nákyp s brokolici,
zdrava pizza recept,
zdrav brokolicový nákyp,
recept na brokolicový nákyp,
recept na nákyp z brokolice,
brokolicovy nakyp s tvarohem,
brokolicová pizza,
brokolicový nákyp zdravě,
brokolicovy nakyp recepty,
brokolicovy nakyp s tunakem,
nejlepsi brokolicovy nákyp,
brokolicovo nákyp,
brokoliový nákyp recept
Suroviny:
brokolice,
mrkev,
vejce,
bílek,
špenát,
tuňák,
pepř,
sůl,
česnek,
bazalka čerstvá
Komentáře (16)
No, netvrdím, že recept nestojí ani za psí štěk (mixování???!!!
...spíše je k pláči, že
jeoda: A proč ano? Proč něco, co nemá s pizzou ale vůbec nic společného, nazývat tak nesmyslně? Máte pocit, že když napíšete nákyp, nebude to znít dost dobře? Ujišťuju vás, že bude, nákypy jsou fajn.
Proti receptu jako takovému nic nemám, je zajímavý a určitě dobrý
petra: Měli bychom umět nazývat věci správnými jmény a ne to odbývat tím, že je to fuk...
Máme krásný jazyk, ale v posledních letech se k němu chováme dost macešsky.
Pizza by snad melo byt jidlo s podkladem z kynuteho testa, ktere je oblozene.
zizala:Jazykovi puriste tu chybi...
Zní to dobře