Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 308 kJ / 74 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,03 g |
| Tuky | 0,61 g |
| Vláknina | 8,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 9,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z králíka se zeleninou a strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vmmo
Moje poznámka
Vývar z králíka se zeleninou a strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vmmo
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 20 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 22 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno 17. 12. 2025 09:21:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 33 minutami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 1 hodinou
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 1 hodinou
Klášterské řezy
Anickamanicka před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 3 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 8 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 13 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 14 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 14 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kraličí vývar,
polivka z kralika,
polévka z králíka,
jak dlouho vařit králíka,
polívka s králika,
kralici polivka,
králičí polévka,
hlava z králíka,
vývar z králičí hlavy,
kralici vyvar recept,
králík polévka,
králík hlava recept,
hlava králika,
kralík polivka,
polévka vývar z kralíka,
polivka kralik,
jak udělat králíka,
polevka s kralika,
polévka z králíka recept,
polévka z králíčí hlavy
Suroviny:
králík,
voda,
mrkev,
petržel,
celer,
kapusta,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
petrželka zelená
Komentáře (18)
Díky za príma typ
Ať máš radost dávám Ti další+2
Dělávám podobně,ale bez té kapusty,kterou jinak máme moc rádi.Scezený vývar naliji do hrnce,ve kterém napřed na plátku másla orestuji kousek nastrouhané mrkve,pro hezkou barvu.Tentokrát nebylo kapání,ale rýže,která zbyla z předešlého dne