Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 308 kJ / 74 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,03 g |
Tuky | 0,61 g |
Vláknina | 8,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 9,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z králíka se zeleninou a strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vmmo
Moje poznámka
Vývar z králíka se zeleninou a strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vmmo
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 1 hodinou
Sépiové černé špagety s krevetami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 5 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 8 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Kristina1 před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 2 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 2 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 2 hodinami
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 3 hodinami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 3 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
kraličí vývar,
polivka z kralika,
polévka z králíka,
jak dlouho vařit králíka,
polívka s králika,
kralici polivka,
králičí polévka,
hlava z králíka,
vývar z králičí hlavy,
kralici vyvar recept,
králík polévka,
králík hlava recept,
hlava králika,
kralík polivka,
polévka vývar z kralíka,
polivka kralik,
jak udělat králíka,
polevka s kralika,
polévka z králíka recept,
polévka z králíčí hlavy
Suroviny:
králík,
voda,
mrkev,
petržel,
celer,
kapusta,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
petrželka zelená
Komentáře (18)
Díky za príma typ
Ať máš radost dávám Ti další+2
Dělávám podobně,ale bez té kapusty,kterou jinak máme moc rádi.Scezený vývar naliji do hrnce,ve kterém napřed na plátku másla orestuji kousek nastrouhané mrkve,pro hezkou barvu.Tentokrát nebylo kapání,ale rýže,která zbyla z předešlého dne