 
	
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 318 kJ / 315 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,19 g | 
| Tuky | 15,78 g | 
| Vláknina | 10,41 g | 
| Cholesterol | 14 mg | 
| Sodík | 19 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 35,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Omyté a očištěné srdce dáme vařit s kořením a zeleninou. Vaříme do měkka cca 40 minut. Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do růžové barvy. Před koncem přidáme nakrájený česnek na plátky, papriku a protlak. Chvíli restujeme.
	Krok 2: Přidáme mouku a zalijeme zchladlým vývarem ze srdce. Metličkou mícháme, aby se neudělaly hrudky. Omáčku necháme povařit, nakrájíme srdce na kousky a společně povaříme.
	Krok 3: Dochutíme solí pepřem a chilli podle chuti. Vhodná příloha jsou knedlíky nebo chléb.
Zveřejněno 3. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pikantní vepřové srdce na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Byxo
Moje poznámka
					 
				
Pikantní vepřové srdce na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Byxo
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 2 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 2 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 3 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 4 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 4 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 4 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 4 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 5 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 5 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 5 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřové srdce pikantní, 
						
						
							vepřové srdce recepty, 
						
						
							vepřové srdce recept, 
						
						
							recepty vepřové srdce, 
						
						
							recept na vepřové srdce, 
						
						
							vepřove srdce, 
						
						
							pikantni veprove srdce nacesneku, 
						
						
							pikantni veprove srdce, 
						
						
							veprove srdce na cibulce, 
						
						
							recept vepřové srdce, 
						
						
							vepřová srdce-recept, 
						
						
							palive srdce na kmínu, 
						
						
							vepřové srdce na bylinkách, 
						
						
							cesnek a srdce, 
						
						
							recepty z vepřového srdce, 
						
						
							top recepty srdce vepřové, 
						
						
							recept  na vepřové srdce, 
						
						
							vepřová srdce recepty, 
						
						
							vepřového masa srdce na cibulce, 
						
						
							pikantní vepřová srdce
						
					
						Suroviny:
						
							srdce vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							protlak, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							česnek, 
						
						
							zázvor mletý, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							celer, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř celý
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (7)
Ale tu Miladčinu dobrotu bych brala lžící z hlubokého talíře
Jídla z vepřového srdíčka miluji