Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 353 kJ / 2 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,70 g |
Tuky | 212,59 g |
Vláknina | 20,25 g |
Cholesterol | 807 mg |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 23,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové rolády s jednoduchou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNLJ
Moje poznámka
Vepřové rolády s jednoduchou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNLJ
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 23 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
JitkaJS před 19 minutami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 1 hodinou
Čočka na kyselo
el.mencl před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 3 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 4 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 11 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 13 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 14 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 14 hodinami
Tématické fráze:
nápln do vepřové rolády,
jak nařezat maso na roládu,
vepřová roláda,
rolada z vepřové krkovice,
roláda z krkovice,
vepřové rolady,
jak pripravit maso na roladu,
roláda z vepřové plece,
náplně do vepřové rolady,
vepřová roláda z krkovice,
vepřové rolady a naplne,
vepřová roláda z plecka,
náplně do masových rolád,
masové rolády vepřové kýty,
rolada s krkovice,
napln do masové rolády,
příprava vepřové rolády,
rolády z vepřového masa,
veprova rolada náplň,
vepřová roláda s náplní
Suroviny:
plec vepřová,
bok česnekový,
špenát listový,
slanina anglická,
vývar,
cibule,
česnek,
česnek granulovaný,
máslo,
olej,
sůl,
pepř mletý,
brambory
Komentáře (11)
Alzbetina Prk.:děkuji
cecilka:Děkuji
U rolád je výhoda,že se může použít náplň,podle toho,co je zrovna doma v ledničce a většinou to vyjde
cecilka:Marienko,přidala jsem 3poslední fotografie s popisky,jak maso nařezat a rozevřít do tvaru"otevřené knihy".
Dodatečně jsem to připsala i do poznámky
A ešte, vďaka za foto návod na tzv.otvorenú knihu
Takže ešte raz