Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 353 kJ / 2 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 229,70 g |
| Tuky | 212,59 g |
| Vláknina | 20,25 g |
| Cholesterol | 807 mg |
| Sodík | 4,11 g |
| Sůl | 10,10 g |
| Sacharidy | 23,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové rolády s jednoduchou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNLJ
Moje poznámka
Vepřové rolády s jednoduchou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNLJ
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 12 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 12 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 12 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 12 hodinami
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
SkibidiToilet1234 před 30 minutami
Žemlovka s jablky a tvarohem
Ryngle před 43 minutami
Pečená kačena
Kajkajak před 5 hodinami
Mufiny s čokoládou
Soltik před 9 hodinami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 9 hodinami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 10 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 10 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 11 hodinami
Retro kokosky mojí babičky
dandelion.z před 11 hodinami
Tématické fráze:
nápln do vepřové rolády,
jak nařezat maso na roládu,
vepřová roláda,
rolada z vepřové krkovice,
roláda z krkovice,
vepřové rolady,
jak pripravit maso na roladu,
roláda z vepřové plece,
náplně do vepřové rolady,
vepřová roláda z krkovice,
vepřové rolady a naplne,
vepřová roláda z plecka,
náplně do masových rolád,
masové rolády vepřové kýty,
rolada s krkovice,
napln do masové rolády,
příprava vepřové rolády,
rolády z vepřového masa,
veprova rolada náplň,
vepřová roláda s náplní
Suroviny:
plec vepřová,
bok česnekový,
špenát listový,
slanina anglická,
vývar,
cibule,
česnek,
česnek granulovaný,
máslo,
olej,
sůl,
pepř mletý,
brambory
Komentáře (13)
Alzbetina Prk.:děkuji
cecilka:Děkuji
U rolád je výhoda,že se může použít náplň,podle toho,co je zrovna doma v ledničce a většinou to vyjde
cecilka:Marienko,přidala jsem 3poslední fotografie s popisky,jak maso nařezat a rozevřít do tvaru"otevřené knihy".
Dodatečně jsem to připsala i do poznámky
A ešte, vďaka za foto návod na tzv.otvorenú knihu
Takže ešte raz