Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový guláš s játry a křenem

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 250 kJ /
1 494 kcal
Bílkoviny187,93 g
Tuky36,76 g
Vláknina21,66 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 1,02 g
Sůl1,30 g
Sacharidy72,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso a játra nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno. Na sádle osmažíme cibuli do zlaté barvy. Krok 2: Přihodíme maso (játra necháme na později) a necháme zatáhnout. Krok 3: Přisypeme papriku, utřený česnek, 3/4 křenu a koření. Krok 4: Podlijeme vínem a poté vodou. Krok 5: Dusíme skoro do měkka. Přidáme játra a společně dovaříme. Krok 6: Zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Krok 7: Povaříme a dochutíme. Krok 8: Na talíři posypeme zbylým křenem. Podáváme s knedlíkem.

TIP: Křen v naší kuchyni

Zveřejněno 30. 1. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový guláš s játry a křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZN52

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový guláš s játry a křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZN52

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřový guláš s játry, vepřový guláš, guláš z vepřové játry, vepřové guláše, guláš s játry, veprovy gulas z plecka a jater, recepty vepřovy guláš z krkovice s jatrou, co se zbylým s křenem, recepty gulaše z vepřoveho, co se zbylými játry, guláš z vepřového s játry, guláš z vepřové jetry, pikantní veprovy gulas s jatry, fazolovy gulas s játry, fazolový guláš s játrama, veprovy gulas s játra, guláš, játra, přírodní játra s křenem, vepřový guláš na víně s játry, vepřový gulaáš s játry v papiňáku

Suroviny:
plec vepřová, játra vepřová, křen strouhaný, víno červené, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, chilli, mouka hladká, kmín celý, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu