Boloňské ragú z pomalého hrnce
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 3 164 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,60 g |
Tuky | 12,86 g |
Vláknina | 16,16 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 46,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Míchaný drink italských sjezdovek s názvem Bombardino: Už jste jej ochutnali? Pojďte si horký nápoj připravit spolu s námi
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Boršč se připravuje na více způsobů. Výtečně chutná bez masa, s masem nebo s fazolemi
Další recepty
Tématické fráze: bolonska omačka v pomalem hrnci boloňská omáčka v v pomalém hrnci hovězí ragů v pomalém hrnci pomalý hrnec bolonská omáčka pomalý hrnec bolonska omačka recepty omácka bolognese v v pomalém hrnci hrnci pomalý hrnec recepty pomalý hrnec hovězí ragů hovezi ragu z pomalého hrnce bolonská směs recept v v pomalém hrnci bolonske ragu a tagliatelle recepty pro pomalý hrnec bolognese v pomalém hrnci vepřové ragú v pomalém hrnci recepty na bolonskou omáčku v pomalém hrnci bolognese z pomalého hrnce bolonsky hrnec hovězí na česneku v pomalém hrnci hovězí v pomalém hrnci bokonska omacka z pomaleho hrnce
Suroviny: maso hovězí mleté, rajče, cibule, víno červené, mrkev, celer, česnek, koření italské bylinky, tagliatelle, cukr hnědý, sůl, pepř
Boloňské ragú z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODMR
0 názorů