Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovičkovy klobásky

Kvalitní domácí klobásky, které zaslouží vaši pozornost. Vlastní receptura a pečlivě vybrané suroviny zaručují, že každá klobáska je skvělá a jedinečná. Jejich výroba je sice náročná, ale jejich chuť vám námahu vynahradí.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 360 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 300 min

360 min (60 min příprava + 300 min tepelná úprava)

6. 9. 2016 12:20

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie73 030 kJ / 17 455 kcal
Bílkoviny954,59 g
Tuky1 502,62 g
Vláknina10,64 g
Cholesterol 2,77 g
Sodík 44,05 g
Sůl106,00 g
Sacharidy24,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

13. 2. 2018 12:51

jirholu:
Jj, díky, měl jsem vygůůůgleno totéž:-):-K
Leč, pokud si Igor55: příp i vy myslíte, že čerstvé hovězí maso je totéž co ještě teplé hovězí maso, tak se asi budeme dohadovat (dohodovat) i nadále, že :-)

casino casino

13. 2. 2018 10:12

Igor55:
"okamžite po zabiti...ešte teple...":-O
Tak toto jsem ještě neslyšel ani nečetl...
No, ale slyším jako tetřev hlušec v toku a jsem jako slepá patrona:-8 ale ať se vyhneme případné nekonečné diskuzi:
Můžete, to co píšete, doložit nějakým zdrojem? (promiňte, ale to, že u vás se to dělá od nepaměti bych za hodnověrný zdroj nepovažoval) :-K

Igor55

13. 2. 2018 09:42

Ten pán ktory toto úpisal nemá ani tušenia čo je "prát"..je to mäso z mladeho býka spracovane okamžite po zabiti...ešte teple...pmlete na kutri za pridavania ladovej drte a muky!!!!

Pavlína

11. 8. 2017 01:41

Mňam, mňam, mňam a ještě jednou mňam. Podařilo se mi před silvestrem sehnat jehněčí a hovězí za velmi dobrou cenu, přidala jsem vepřové plecko. Namleli jsme, nakrájeli celkem 15 kg, (s manželem), napajcovali a nechali jsme parádně uležet ve špajzu. Nebezpečně blízko, jak masenko vonělo, obracely se nám oči a chodili do špajzu krást na karbenátek na pánvičku - jen tak na chuť. Horor nastal v den plnění do střev. Mlýnek přestal spolupracovat a trucoval. Střeva ne a ne naplnit. Manžel pěnil, já už přemýšlela o alternativě B, čili - sežerem to jako karbošky nebo sekanou, ježišmarja, kdo to bude jíst... Zahlédla jsem dceru, jak se baví pohledem na nás, poslala jsem ji hned do města do papírnictví, pro salámová střeva, sehnala poslední kusy o průměru 6 cm, narvali jsme masenko do střev lžící, ještě jedno střevo zbylo, a výsledkem byly super speciál salámy. Klobásy a uzené děláme asi 30 let, vždy bez problémů. Na tohle budeme s rodinkou dlouho se smíchem vzpomínat :-D

hosta hosta

4. 1. 2017 23:56

krkovicka.x: Ve větě "bůček bez kostí a kůže" tak, jak je psáno, to může znamenat i že jsi myslel "bůček bez kostí" a "kůže" - raději opravuji:-)

krkovicka.x krkovicka.x

4. 1. 2017 22:31

losabandos: Možná by neškodilo číst pozorně, netuším o jakých kůžích je řeč, ale jinak jsem se pobavil. Díky za rozveselení ;-) :-D

losabandos

30. 12. 2016 20:57

jsem řeznik uz 37 let ale kuze doklobas jsem vživotě neviděl,a jěště to zalevat vyvarem z masa,,pokud je to recept od krkovičky z večerničku tak se nedivím,ten by pro prachy delal klobasy trebas i zkuže:-D

Syza

1. 10. 2016 18:26

Tak jsme udělali a dnes vyudili. Opravdu jsou moc a moc dobré, mňamka. :yes::yes::yes:
Děkuji za recept!

Iveta

13. 9. 2016 15:41

Oj oj oj ták jednu ochutnat tohle vážně můžu mňam.:yes::-)

tejaja tejaja

10. 9. 2016 19:05

feri.j: :-D:-D:-D Názov je podľa autora, nie druhu mäsa.

feri.j

10. 9. 2016 10:50

No a krkovička je kde.:-//

Nadia22 Nadia22

8. 9. 2016 18:41

Nadhera!<3:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 9. 2016 16:01

Parádní fotopostup, krásné klobásy. U mne za 1* ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí klobásy recept klobásy recepty jehněčí klobásy domácí jehněčí klobásy hovězí klobásy hovězí prát domácí salámy klobásy recepty klobasy recept krkovičkovy domaci klobásy recept na klobasky jehněči klobásy recepty hovězí klobásy recept recepty na klobásy recept na jehněčí klobásy recept jehneci klobasy klobasy z bucku recept na klobasy top klobasy recepty recept na dobré klobásy maso na spojku do klobás

Suroviny: bůček vepřový, maso hovězí, vývar masový, sůl, česnek, pepř mletý, kmín mletý, praganda, cukr moučkový, ořech muškátový, paprika

TopRecepty.cz

Krkovičkovy klobásky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqg1