Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 001 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,45 g |
Tuky | 17,61 g |
Vláknina | 10,12 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 684 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 36,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra na ajvaru a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J9w9
Moje poznámka
Vepřová játra na ajvaru a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J9w9
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 21 minutami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 3 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 12 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 3 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 10 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 13 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 14 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 14 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 15 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 17 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 18 hodinami
Tématické fráze:
recepty z ajvaru,
veprova jatra na zelenine,
použití ajvaru,
recepty s ajvarem,
vepřová játra recepty,
pokrmy z ajvaru,
játra se sosem,
používání ajvaru,
vepřová játra,
vepřová směs na ayvaru,
pokrm z aivaru,
pokrm z ajvaru,
použití aivaru,
játra a vývar,
recept k používání ajvaru,
játra na zelenině,
příprava ajvaru,
recepty z aivaru,
recept z ajvaru,
vepřové dušené na ajvaru
Suroviny:
játra vepřová,
ajvar,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
mrkev,
olej,
cibule,
pepř,
sůl,
solamyl,
vývar
Komentáře (2)