 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 001 kJ / 717 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 99,45 g | 
| Tuky | 17,61 g | 
| Vláknina | 10,12 g | 
| Cholesterol | 1,54 g | 
| Sodík | 684 mg | 
| Sůl | 1,98 g | 
| Sacharidy | 36,38 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Játra kuchyňsky upravíme, opepříme, restujeme na drobně pokrájené cibuli. Přidáme opéci omyté, pokrájené papriky a nakrájenou mrkev.
	Krok 2: Vše zalijeme vývarem z kostí.  Nádobu s játry a zeleninou přiklopíme a dáme dusit do předem rozehřáté trouby. Když jsou játra poloměkká, vmícháme několik lžic ajvaru a  rajčata "Passata di pomodoro".  Promícháme a dál dusíme doměkka.
	Krok 3: Nakonec játra se sosem zahustíme solamylem, rozmíchaným ve vývaru. Ještě krátce povaříme. Játra dosolíme až na talíři. Podáváme s bylinkovou rýží.
Zveřejněno 12. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vepřová játra na ajvaru a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J9w9
Moje poznámka
					 
				
Vepřová játra na ajvaru a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J9w9
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 6 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 7 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 7 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 7 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 8 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 8 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recepty z ajvaru, 
						
						
							veprova jatra na zelenine, 
						
						
							použití ajvaru, 
						
						
							recepty s ajvarem, 
						
						
							vepřová játra recepty, 
						
						
							pokrmy z ajvaru, 
						
						
							játra se sosem, 
						
						
							používání ajvaru, 
						
						
							vepřová játra, 
						
						
							vepřová směs na ayvaru, 
						
						
							pokrm z aivaru, 
						
						
							pokrm z ajvaru, 
						
						
							použití aivaru, 
						
						
							játra a vývar, 
						
						
							recept k používání ajvaru, 
						
						
							játra na zelenině, 
						
						
							příprava ajvaru, 
						
						
							recepty z aivaru, 
						
						
							recept z ajvaru, 
						
						
							vepřové dušené na ajvaru
						
					
						Suroviny:
						
							játra vepřová, 
						
						
							ajvar, 
						
						
							rajče, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							solamyl, 
						
						
							vývar
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
 
 
	 
	 
 
 
 
	 
 
 
	 
 
 
Komentáře (2)