Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z pečeného celeru

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 11. 2017 16:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 823 kJ / 675 kcal
Bílkoviny12,18 g
Tuky45,98 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 512 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy38,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Celerových polévek je tu dost, ale z pečeného celeru jsem nenašla žádnou. Troufám si říci, že je mnohem lepší, stejně jako dýňová z pečené dýně je lepší, než z dýně jen vařené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

5. 10. 2022 08:21

:-)<3:yes::-K

magdalenka magdalenka

7. 3. 2020 09:39

Eja57: mne chutí...chuť špecifická - akoby syrová až oriešková...v zdravej výžive kupujem sporadicky cca 1,5 éčka za 100 g.

Eja57 Eja57

7. 3. 2020 09:29

magdalenka: já to lahůdkové droždí musím někdy vyzkoušet...pátá chuť? umami?

Eja57 Eja57

7. 3. 2020 09:28

Veronika.Hrozna: když odřízneš tu tvrdou prdelku stroužku tak v pohodě neloupaný, rozmixuje se že nic nepoznáš - polévka je výborná, dělala jsem...
Nebo klidně finta - palici česneku rozříznout, řezné plochy zakápnout olejem a po upečení jedním stiskem vytlačit do "masíčko"

magdalenka magdalenka

6. 3. 2020 19:10

Edibara: lahôdkové droždie sa používa na dochucovanie jedál, nie je potrebné ho variť, rozpustí sa. Je iné, ako klasické droždie, ktoré bežne v kuchyni používame. Je inaktivované, nemá kvasiaci účinok, pridáva jedlám "inú" chuť. (polievky, omáčky, šaláty, pomazánky...)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 3. 2020 17:32

Já bych radši česnek oloupala, pak ho mixovat se slupkou,....to asi nebude ono?:-O

Edibara

6. 3. 2020 17:24

Mohu se (možná hloupě) zeptat? To droždí stáčí nechat v té teplé polévce a už bez dalších úprav? Bez povaření a tak.. Ještě nikdy jsem takto droždí nevyužila, tak si to raději chci ověřit, i když jsem nedůvěřivá. Ale ten recept vypadá tak skvěle, že ho prostě musím zkusit. Děkuji! :-):yes:

medmic

11. 11. 2017 16:10

Jo, tak tohle ozkouším :)

Ivace64 Ivace64

8. 11. 2017 19:57

:-K:yes::yes:

popoluska340 popoluska340

4. 11. 2017 15:20

Celerovu,tekvicovu,mrkvovu polievku robievam,ale len z varenych surovin,ale toto musi byt iny level,najprv upiect.Ukladam do kucharky na vyskusanie.Mixovane polievky milujem,ja to nazyvam krem ,lebo je to take jemne kremove.:yes::yes::yes:

mysulka mysulka

4. 11. 2017 10:39

<3:yes:

hosta hosta

3. 11. 2017 23:01

Eja57: to jsi řekla dobře, předsedo :-D:-D

Eja57 Eja57

3. 11. 2017 21:51

Neodolala jsem a hned vyzkoušela....neměla jsem lahůdkové droždí, ale i tak byla vynikající:yes:
Pravdu díš....platí to pro dýni ale i třeba pro červenou řepu...trouba je prostě trouba....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: celerová polevká z pečeného celeru pečený celer polévka peceny celer krémová polévka z celeru pečeného polévka pečený celer krémová polévka z pečeného celeru polívka z pečeného celeru pečena celerova polevka polévky recepty recept celerova polevka z peceneho celeru peceny celer polévka recept polevka z celeru celerové polévka celer recepty celer peceny krem z peceneho celeru celerová polévka v v troubě celerova polevka polevka zpeceneho celeru polevka pečený v troubě celer

Suroviny: celer, česnek, olej, tymián, rozmarýn, cibule, brambory, vývar zeleninový, sůl, pepř, droždí, smetana na vaření

TopRecepty.cz

Polévka z pečeného celeru

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MqRB