Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 063 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2023 16:38
Dnes jsem zelí vařila, dali jsme si ho s pečeným kuřetem.
8. 3. 2016 00:55
Vladimír 66: kedluben je docela dost. Zrovna zítra to budu vařit
7. 3. 2016 21:00
Díky za recept.20 let jsem kedlubnové zelí neměl,tenhle recept přišel včas!!Chutnalo nám všem,jen ho bylo,bohužel,málo.Kedlubny došly...
4. 10. 2015 23:12
hazel: děkuji
4. 10. 2015 20:59
Dnes jsem delala poprve kedlubnove zeli podle tohoto recepisu.
Je vyborne a i tem kteri nemeli zdani co je to kedlubna ,moc chutnalo. Urcite budu ted delat casteji
Je vyborne a i tem kteri nemeli zdani co je to kedlubna ,moc chutnalo. Urcite budu ted delat casteji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 25 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 8 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: dušená krkovička zavařování kedluben kedlubové zelí dušené kedlubny s vepřovým masem vepřová krkovice dušená zavařování kedlubnového zelí krkovicka dusena dušena vepřová krkovice zelí z kedluben vepřová krkovice se zelím dušený kedluben dušená kedluben co ke kedlubnovemu zeli krkovička s kedlubnovým zelím kedlubny recepty dušená krkovička recepty krkovice recepty se zelím zavařování kedlubny zavařování kedlubnů recept dusena krkovicka
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sůl, pepř, olej, kedlubna, slanina, cibule, cukr, ocet, mouka hladká, sůl
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRjK
5 názorů