Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 535 kJ / 2 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 510,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do fliaš striedavo plníme zeleninu,huby a zeler.
Krok 2: Zalejeme nálevom a sterilizujeme 10 minut.
Zveřejněno 20. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní zavařená směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66L7
Moje poznámka
Pikantní zavařená směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66L7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 5 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 7 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 10 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 10 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 12 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 12 hodinami
Tématické fráze:
zavařená cuketa,
zavařená rajčata,
zavařená zelenina,
zavařene cibulky,
zavařené feferóny,
zavarena zeleninova smes,
zavarene feferonky,
zavařená cibulka,
cuketa zavarena,
zavařená čalamáda,
recept na zavařené feferonky,
zavařená zelenina pod maso,
zavařená masová směs,
zavařená zelená rajčata,
zeleninová směs zavařená,
zavařování cibulek,
rajčata zavařená,
cuketa zavařování,
zavarane baranie rohy,
zavarene rajcata
Suroviny:
beraní rohy,
feferonka,
cibule,
okurka čerstvá,
květák,
žampióny,
mrkev,
celer,
voda,
deko,
cukr,
ocet
Komentáře (11)