Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,03 g |
| Tuky | 39,84 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 721 mg |
| Sodík | 864 mg |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 15,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R9J
Moje poznámka
Vepřové plátky s vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R9J
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 2 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 4 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
Tunislav před 8 minutami
Ořechové úly
Panova před 27 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 28 minutami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 29 minutami
Žloutkové dortíčky
Panova před 32 minutami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 33 minutami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 34 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 37 minutami
Kokosová očka s bílou čokoládou
Panova před 39 minutami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 40 minutami
Tématické fráze:
vepřová směs s játry,
vepřové maso s játry,
vepřový špíz s játry,
vepřové s játry,
smes s veprovymi jatry,
vepřové nudličky s vepřovými játry,
špíz s játry,
vepřovy jatra,
špízy s vepřovýmy játry,
vepřová játra steak,
vepřové maso s vepřovými játry,
krkovička s játry,
vepřové špízy s játry,
zampiony s vepřovými jatry,
vepřový gulas s jatry,
steak s játry,
recepty z vepřové játry,
vepřové plátky s játry,
kuřecí játra s vepřovým,
veprove jatra
Suroviny:
kotleta vepřová,
játra vepřová,
sůl,
kmín drcený,
koření steak 7 pepřů,
olej,
slanina uzená,
cibule,
žampióny,
mouka hladká
Komentáře (6)