Cizrna na másle ghí podle indické kuchyně
Inspirace tradiční indickou kuchyni nám dává možnost připravit výborné bezmasé jídlo, které zasytí i zahřeje. Dlouhou přípravu luštěnin můžeme výrazně zkrátit použitím předvařené sterilované cizrny.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 097 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,30 g |
Tuky | 39,63 g |
Vláknina | 69,85 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 851 mg |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 49,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna na másle ghí podle indické kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Mqy
Moje poznámka
Cizrna na másle ghí podle indické kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Mqy
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Suroviny:
cibule,
ghee,
zázvor,
česnek,
koření kari,
koriandr sušený,
římský kmín mletý,
koření garam masala,
chilli,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
pasta rajčatová,
mléko kokosové,
cizrna sterilovaná,
Komentáře (7)