Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 199 kJ / 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 50,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnek na řecký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LZO
Moje poznámka
Česnek na řecký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LZO
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 12 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 20 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
oring před 1 hodinou
Mrkvová buchta
veronika_straka před 1 hodinou
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 15 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 17 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
kuře na řecký zpusob,
pangacius,
čočka na řecký způdob,
pečená ceketa,
kuřecí steak na řecký způsob,
hovězí na řecký způsob,
čočka řecky,
kuřecí maso na řecký způsob,
řecký recept čočka,
maso na recky zpusob,
fazole na recky zpusob,
recky stejk,
kruti gulaš na řecky způsob,
kureci smes na recky zpusob,
citronove kure na recky zpusob,
řecký kuřecí steak,
čočka recept řecko,
kuřecí na řecký způsob,
citronové kuře na řecký zpúsob recept,
krůtí na řecký způsob recept
Suroviny:
česnek,
celer,
olej,
tymián,
šťáva citronová,
pepř,
bobkový list,
sůl
Komentáře (3)