Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní medová žebra

Žebírka jsou taková hospodská klasika, kterou si rádi jednou za čas dopřejeme. Připravit si je zvládnete i doma. Budou šťavnatější a hlavně marináda z medu a chilli nemá chybu. Pokud máte rádi pikantní jídla lehce nasladko, určitě je pro vás tato kombinace ta pravá.

Hodnocení receptu je 5,0 (80×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min bez doby odležení

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava, bez doby odležení)

15. 1. 2010 18:20

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 769 kJ / 1 857 kcal
Bílkoviny79,60 g
Tuky160,60 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 4,23 g
Sůl9,75 g
Sacharidy21,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

silures

24. 5. 2010 12:19

Tak zebirka byly moc dobre.. bohuzel jsem ale nenasla ty ploche, tak jsem musela koupit jine, takze na nich nebylo tolik masa, ale chutove byly vyborne. narazila jsem ale na ty ploche v intersparu, takze bude opacko :yes::-) jo a davam bodik :yes:

silures

21. 5. 2010 18:22

vypadaji dobre, dneska je dam na noc marinovat a zitra upecu a dam vedet, jak dopadla... :-):yes:

Eliza Eliza

27. 2. 2010 13:30

Díky :-K, hlavně, jestli vám chutnala...:-?

Darling

27. 2. 2010 11:15

Děkuji za radu, Eli.. už jsou v troubě a tobě letí bodík!!:-K

Eliza Eliza

26. 2. 2010 11:10

Já to nepřikrývám...;-)

Darling

26. 2. 2010 11:06

Ráda bych se zeptala, jestli mám péct zakryté a kdy je ideální odklopit, aby na nich vznikla ta lákavá kurčička, ale nebyly vysušené? děkuji.. :-) hodlám péct v sobotu, už je mám naložená od čtvrtka :-p

Gabina

12. 2. 2010 12:46

Míšo, já myslím, že určitě ano;-)

michsamant michsamant

12. 2. 2010 11:40

mozem ocot nahradit citronom??

cardanka

19. 1. 2010 09:56

Žebírka jen k nakousnutí:-p;-)15.bodík:yes:

Aneta Aneta

15. 1. 2010 22:42

Eli, tak to je bomba.Jen budu muset koupit chilli omáčku a dobrotu upéct.Bodík je 100% zasloužený.:-)

Eliza Eliza

15. 1. 2010 21:54

Petrře, to mě moc těší, doufám, že si pochutnáte a já tak přispěju k vaší sobotní pohodičce...:-K

Petrr

15. 1. 2010 21:44

:yes:Je to pěkné,zítra to vařím už se na to těšíme celá rodina,dávám bodík.

spagetka spagetka

15. 1. 2010 21:22

lenca (neregistrovaný/á) - ta hrubozrnná je pikantní a je skvělá na maso, do marinád a tak.Prostě spíš na teplou kuchyni, ale chuťově je vynikající

lenca

15. 1. 2010 21:17

Díky, já to zkusím s jinou hořčiccí. Abych řekla pravdu ani nevím jak hrubozrnná hořčice chutná, tak proto se ptám :-D

pipre pipre

15. 1. 2010 21:05

Eli, jsi fakt pokušitelka:-) V každém případě teď aspoň ukládám a dávám bodík.+10

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marinovana žebra marináda na žebra jehněčí žebra vepřová žebra na medu pečena žebra na medu naložená žebra žebra recept marinovana veprova zebra kanči zebra marinovaná žebra recept jehněčí zebra nejlepší recept jak nalozit zebra pecena zebra jehněčí žebra recept naložené žebra marinované žebra grilovaná žebra na medu marinada na veprova zebra recept na žebra srnčí zebra

Suroviny: žebra vepřová, med tekutý, omáčka chilli sladká, ocet, omáčka sojová tmavá, česnek granulovaný, hořčice hrubozrnná, sůl hrubozrnná

TopRecepty.cz

Pikantní medová žebra

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLNW