Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní medová žebra

Žebírka jsou taková hospodská klasika, kterou si rádi jednou za čas dopřejeme. Připravit si je zvládnete i doma. Budou šťavnatější a hlavně marináda z medu a chilli nemá chybu. Pokud máte rádi pikantní jídla lehce nasladko, určitě je pro vás tato kombinace ta pravá.

Hodnocení receptu je 5,0 (80×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min bez doby odležení

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava, bez doby odležení)

15. 1. 2010 18:20

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 769 kJ / 1 857 kcal
Bílkoviny79,60 g
Tuky160,60 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 4,23 g
Sůl9,75 g
Sacharidy21,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

thomassinno thomassinno

15. 1. 2010 20:34

Nádhera, opět slintám, ale to koneckonců nad všemi tvými recepty, Eli :-D :yes: +8

Eliza Eliza

15. 1. 2010 20:26

Děkuju za body...:-) A Jani, já tě varovala...:-D
Lenčo, kdybych neměla hrubozrnnou hořčici, dala bych jinou... Takže klidně, improvizace je předpokladem kreativní kuchyně... (někdy ;-):-8)

Patricie

15. 1. 2010 20:12

Kristova noho, Eli,to je ale krása:-O:-O:-p:yes::yes:

Dooga Dooga

15. 1. 2010 20:06

Teda Eli, to je dokonalost sama. Holka šikovná. :yes: +7

lenca

15. 1. 2010 19:53

Vypadají fakt k \"sežrání\" ;-) Myslíte, že by šla hrubozrnná hořčice nahradit nejakou jinou?

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 1. 2010 19:52

Eliza ;-(;-(;-( tak dík:-)):-D:-D:-D:yes:

Eliza Eliza

15. 1. 2010 19:34

Děkuju :-), jsem ráda, že se recept líbí. Vznikl kombinací několika jiných, také vyzkoušených...

Bibinka Bibinka

15. 1. 2010 19:29

Eli, ty vypadají tak krááásně, že bych si do nich trochu hrábla a jen jedno žebírečko si obrala:-pa neboj kost, nebo holé žebírko bych ti tam nechala:-D:-D Já ti prostě musím dát 5.boda, ať je to jak chce:yes:

klukodvody klukodvody

15. 1. 2010 19:23

Elizo super,v neděli místo řízku budou žebírka.:-K:-K:-K:-D:-D:-D:yes:Bodík letí.

maris maris

15. 1. 2010 19:14

Já bych to u nás viděla spíš na krkovičku, marináda je :yes: +:-)

Eliza Eliza

15. 1. 2010 18:31

A mně bodly po bezmasém obědě...;-):-8:-D:-D

cathleen cathleen (moderátorka)

15. 1. 2010 18:30

Děkuju. Zatím tu jen tišě slintám:-D Ale recept si ukládám....

ruzena ruzena

15. 1. 2010 18:29

Elizo :yes::yes::yes:po tom sladkém obědě,by bodly ty tvá žebírka:-p:-p:-))krásné,jako vždy:-)):yes:

Eliza Eliza

15. 1. 2010 18:28

Určitě... Žebra jsou podle mě nejlepší, ale jde i prorostlejší vepřové - krkovičku, bůček... ale i kuřecí stehýnka. :-p
Dobrou chuť.

cathleen cathleen (moderátorka)

15. 1. 2010 18:26

:-OPo tom všem dnešním pečení bych si to hned dala!:yes: Myslíš, že bych tak mohla naložit a udělat i jiné maso? Žebírka nemám...

1 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinovana žebra marináda na žebra jehněčí žebra vepřová žebra na medu pečena žebra na medu naložená žebra žebra recept marinovana veprova zebra kanči zebra marinovaná žebra recept jehněčí zebra nejlepší recept jak nalozit zebra pecena zebra jehněčí žebra recept naložené žebra marinované žebra grilovaná žebra na medu marinada na veprova zebra recept na žebra srnčí zebra

Suroviny: žebra vepřová, med tekutý, omáčka chilli sladká, ocet, omáčka sojová tmavá, česnek granulovaný, hořčice hrubozrnná, sůl hrubozrnná

TopRecepty.cz

Pikantní medová žebra

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLNW