Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,89 g |
Tuky | 17,69 g |
Vláknina | 6,54 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 666 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 16,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2017 13:52
Dnes jsem vařila, bohužel jsem neměla jalovec ani divoké koření, ale i tak to bylo výborné. Moc jsme si pochutnali.
11. 2. 2011 19:18
Tenhle recept se mě moc líbí, snad si vzpomenu až budu přemýšlet co uvařit.
22. 1. 2010 19:13
Tak to vypadá tak dobře, že ukládám a dávám bodík+13
22. 1. 2010 19:06
Opravdu luxusní fotky, to musela být dobrota.
22. 1. 2010 11:15
11Eli, jako vzdy nadhera
21. 1. 2010 22:51
Jejda.., děkuji za milé komentáře a bodíčky, ovšem... Žížalko, hovězí maso jsem také neměla v oblibě, dokud jsem ho nezačala sama připravovat... Nechám ho dusit až na samou hranici rozpadnutí (a vybírám kvalitnější) a potom je natolik křehké, že mu není možné odolat...
K tomu zelí - použila jsem koupené, v pytlíku balené červené kysané zelí. Je moc dobré...
K tomu zelí - použila jsem koupené, v pytlíku balené červené kysané zelí. Je moc dobré...
21. 1. 2010 22:36
Krása
21. 1. 2010 21:12
Eli, to je nádhera to je přímo k nakousnutí +
21. 1. 2010 21:08
Elizo, to je krása!!
21. 1. 2010 21:00
Eli, to je teda divočina divoká, až mi z ní koulí očiParádička a nejvíc se mi líbí ta hnědá šťávička(na tu já jsem umanutá)a za tu tě musím pochválit-ale co za všechno5.Bodík jasnej
21. 1. 2010 20:49
tak predsa je kysane a kysele jedno dakujem,idem si to nastudovat a ulozit
21. 1. 2010 20:47
Miško koukni na tohle http://www.toprecepty.cz/recept/2888-kysane-zeli-d...
21. 1. 2010 20:44
prepac Eliza, ze sa pytam na to v tvojom recepte..(este som to aj zle precitala,to je kysane,nie kysele),ale teraz sem vsetci nakukaju, tak prosim poradte
21. 1. 2010 20:43
mam dotaz..ako vyrobit doma kysele zeli.tu ho nie je v obchodoch,tak by som skusila doma v pohari nejako,len neviem ako na to a nenasla som tu recept.poradi mi niekto overeny recept?
21. 1. 2010 20:40
Krasné +4
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 40 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovezí závitky kysané zelí červené červené kysané zelí balene zeli kysané červené zelí recept kysane cervene zeli hovězí závitek se zelím hovězí závitek hovězí zelí kyselé červené zelí hovězí maso s kysaným zelím hovezi cervene zeli červené zelí s brusinkami omcka ze zelim zavitek s kysanym zelim a parkem červená řepa s červeným zelím guláš s červeným zelím kačena s omáčkou pepřové maso s divokou omáčkou divočina se zelím
Suroviny: maso hovězí, párky, zelí kysané červené, cibule, masox, kompot brusinkový, jalovec, koření nové koření, bobkový list, koření divočina, pepř černý, mouka hladká, olej, sůl
Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZY1E
19 názorů