Suroviny
Porce: Dle velikosti knedlíčků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 906 kJ / 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,83 g |
| Tuky | 36,38 g |
| Vláknina | 8,98 g |
| Cholesterol | 374 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,29 g |
| Sacharidy | 59,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunkové knedlíčky jednoduché - zavářka do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy4y
Moje poznámka
Šunkové knedlíčky jednoduché - zavářka do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy4y
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 5 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 8 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky Marie
salajkol před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
MonikaP. před 3 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 3 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 3 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 3 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 3 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 4 hodinami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 4 hodinami
Tématické fráze:
jednoduché polévky,
knedlíčky do polévky,
zavářka do polevky,
zavářky do polévky,
polévka se šunkovými knedlíčky,
zavarky do polevek,
knedlíčky ze zavářky,
šunkové polévkové knedlíčky,
ruzne zavařky do polevky,
sumkove knedlicky,
knedlíčky do polévky z rohlíku,
šunkový knedlíček,
šunková polévka,
různé knedlíčky do polévky,
šumkové knedlíčky do polévky,
šumkové knedlíčky do polévky,
polévka s šunkovými knedlíčky,
knedlíčky do polévky z kuřecích prsou,
různé zavářky do polévek,
zavářka do uzené polévky
Suroviny:
rohlík,
mléko,
vejce,
máslo,
cibule,
šunka,
petrželka zelená,
sůl,
květ muškátový,
strouhanka
Komentáře (30)
S chutí ti přidávám 12. bodík
Ono je dobré si takovéhle zavářky umíchat o chvíli dřív a nechat ustát,protože ta strouhanka ještě "nabobtná" a pak vidíš jestli je to na zaváření akorát,nebo to chce lehce dohustit - ale to ty určitě víš
A děkuju za Beethovena...