Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 983 kJ / 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,24 g |
| Tuky | 36,50 g |
| Vláknina | 7,24 g |
| Cholesterol | 286 mg |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 20,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso po římsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pW2
Moje poznámka
Maso po římsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pW2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 7 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 9 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 10 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 18 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 26 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 42 minutami
Banánový chlebíček II
Krize před 54 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 58 minutami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 59 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 1 hodinou
Banánové vafle
Hajecna Katka před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 3 hodinami
Budapešťská pomazánka
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po římsku,
kuřecí maso po římsku,
vepřové po římsku,
hovězí maso po římsku,
cuketa po římsku,
kureci po rimsku,
kuřecí plátek po římsku,
kruti maso po rimsku,
plátek po římsku,
vepřové maso po římsku,
hovězí bůček,
kruti platek po rimsku,
hovězí maso po námořnicku,
recepte,
kruti recepte,
co uvařit z liboveho veproveho bucku,
vepřový plátek po římsku recept,
srbské roštěnky,
rychlý recept hovězí maso,
kuřecí po po římsku
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček vepřový,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno červené,
kečup sladký,
majoránka,
rozmarýn,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)