Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 983 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,24 g |
Tuky | 36,50 g |
Vláknina | 7,24 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 20,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso po římsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pW2
Moje poznámka
Maso po římsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pW2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 4 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampiónová polévka
SarkaMG před 11 minutami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 55 minutami
Košíčky s želé
rujet před 57 minutami
Borůvkový závin podle německé Omy
iva.dostalova@seznam.cz před 1 hodinou
Koláčky s tvarohem a meruňkami
KamiF před 1 hodinou
Řecká musaka
ceslo před 1 hodinou
Kvasnicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Polévka z mletého masa - oblíbená ze školní jídelny
Leiinka před 2 hodinami
Sendvič caprese
Runser před 2 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
Berdey před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po římsku,
kuřecí maso po římsku,
vepřové po římsku,
hovězí maso po římsku,
cuketa po římsku,
kureci po rimsku,
kuřecí plátek po římsku,
kruti maso po rimsku,
plátek po římsku,
vepřové maso po římsku,
hovězí bůček,
kruti platek po rimsku,
hovězí maso po námořnicku,
recepte,
kruti recepte,
co uvařit z liboveho veproveho bucku,
vepřový plátek po římsku recept,
srbské roštěnky,
rychlý recept hovězí maso,
kuřecí po po římsku
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček vepřový,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno červené,
kečup sladký,
majoránka,
rozmarýn,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)