Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedín po Vlčicku

Uvařte si oblíbenou klasiku, zasytí vás a zahřeje v sychravých dnech. Kysané zelí je výborným zdrojem vlákniny, máte-li citlivější trávení, nezapomeňte přidat trochu kmínu. Pokud guláš připravíte den předem, jeho bohatá chuť se krásně rozleží.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 3. 2008 12:21

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 832 kJ / 2 350 kcal
Bílkoviny116,03 g
Tuky181,04 g
Vláknina23,95 g
Cholesterol 430 mg
Sodík 9,16 g
Sůl22,70 g
Sacharidy56,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michal

11. 2. 2016 13:25

to je bomba máme chalupu ve Vlčím ale u Loun tak to dnes vařím dělám to trochu jinak ale je to lahoda pa Michal z Vlčího:-p:-p

Marie

10. 8. 2012 11:30

AntiMagič:...kecy...používám to taky a NIKDY to není humus ty Humuse :-))

AntiMagič

27. 6. 2012 15:18

tak to je humus, jíška, knorr, magi...

Kamčajs

1. 8. 2011 13:53

pokud dáváte domácí kyselé zelí, nedávejte citron, je to pak kyselkavý, ale jinak super gulage ;-)

Ivana79 Ivana79

16. 6. 2011 21:28

Doma sme mávali segedín dosť často,ale potom som ho už skoro vôbec nevarila...až včera na žiadosť priateľa;-)a vybrala som si tento recept.No a musím priznať,že som sa nemohla dočkať obeda:-8:-DJe fakt dobrý:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 8. 2010 11:02

segedín máme taky rádi:yes:tento vyzkouším:yes:+1

jitule jitule

28. 4. 2010 20:56

Gabina: No vidíš, to mě ale vůbec nenapadlo. Já totiž myslela, že všechny jsou jen do čísla 6. :-8:-D

jana

28. 4. 2010 20:22

Moc dobrej, už jsem ho podle vas varila asi po paty a vsem moc chutna:-K

vybusna vybusna

14. 8. 2009 12:14

tak som to vyskusala s tou cervenou cibulou a ziaden zasadny rozdiel som nepostrehla:-/ inak dobre

Lussi Lussi

7. 2. 2009 00:01

ahoj kuchtičko. zítra budem mít ten tvůj segedín na oběd,tak drž palečky ať se mi povede :-D

vybusna vybusna

28. 1. 2009 09:42

gabina, velmi sa mi pacia tvoje napady a postrehy

Gabina

28. 1. 2009 09:35

Jitule, když udáváš stupeň u sporáku, měla bys taky uvést, jaký máš max. rozsah (např. já mám max. 9),aby měly představu i jiné kuchařky, které vaří např. na plynu, zda mají vařit na max. nebo na střední výkon.;-)

Áďa

27. 1. 2009 17:36

Jdu na to vypada to mooooc dobře:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedin recepty segedin segedín speciál segedin recept segedín z trouby segedín v troubě recept na segedin recept segedín segedin do trouby segedinský guláš special segedínský guláš v troubě omacka segedin segedín guláš guláš segedin segedinský guláš special recept kucharka segedin recepty na segedin jak udelat segedin recept na segedin omacku super segedín

Suroviny: plecko vepřové, slanina anglická, olej, citron, cibule červená, sůl, pepř mletý, zelí kysané, smetana zakysaná, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, jíška, cukr, koření polévkové

TopRecepty.cz

Segedín po Vlčicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GO0