Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,20 g |
Tuky | 10,50 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 950 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Telacie držky premyjeme a predvaríme. Nakrájame na pasiky. Na oleji usmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu s cesnakom do sklovita. Pridáme držky a nadrobno nakrájanú zeleninu, koreniny.
Krok 2: Zalejeme vývarom a varíme do zmeknutia cca 60 minut. Nakoniec jemne poprášime múkou. Podávame s knedľou.
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kosher telecí dršťky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7xM
Moje poznámka
Kosher telecí dršťky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7xM
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 54 minutami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 5 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Domácí houbová paštika se sýrem
Přidáno 7. 10. 2025 10:26:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka
Majkaa před 1 hodinou
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 1 hodinou
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 2 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 3 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 4 hodinami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 4 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 4 hodinami
Cuketový koláč
Jindriskas před 6 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Jindriskas před 6 hodinami
Tématické fráze:
vaření drštěk,
jak dlouho vařit drštky,
telecí držky,
hovězí držky,
co jsou držky,
hovezí drštky,
hovězí maso recepty,
jak uvařit drštky,
co jsou hovězí držky,
co jsou dršťky,
co je hovězí držky,
vaření hovězích drštěk,
co to jsou drzky,
dršťky prodej,
co jsou to držky,
jak dlouho vařit držky,
držky prodej,
hovězí držky prodej,
dršťky,
z ceho jsou drzky
Suroviny:
dršťky,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
koriandr
Komentáře (13)
Prečo je teda v názve jedla?
No, předpokládejme, že tele (kráva) bylo poraženo šochetem