Steak jak z moc drahé restaurace
Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují ve špičkových restauracích. Kvalitní maso a náležitý postup přípravy vám zajistí stejný chuťový zážitek.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 368 kJ / 3 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,17 g |
| Tuky | 135,43 g |
| Vláknina | 83,54 g |
| Cholesterol | 711 mg |
| Sodík | 643 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 250,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak jak z moc drahé restaurace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j2x
Moje poznámka
Steak jak z moc drahé restaurace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j2x
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 58 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
polreichová restaurace v praze,
steak recept,
jak udelat steak medium,
angus steak recept,
steak medium,
steak doma,
angus recepty,
angus recept,
medium steak,
buccatini,
steak z anguse,
jak udělat doma steak,
jak připravit steak doma,
recept steak angus,
restaurace rozmarín,
recept na steak,
recept angus,
vepřový steak na rychlo,
polreichova česnečka,
polreichová krkovička
Suroviny:
svíčková hovězí,
brambory sladké,
chřest,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
rajče cherry,
víno červené,
máslo,
mléko,
pažitka,
cibule červená,
pepř,
sůl mořská
Komentáře (15)
Prominte, ale delat opravdovy biftek z rostence to neni to prave orechove.
Mela jsem svuj postup na steaky a dneska me napadlo udelat po tvem zpusobu a zkusit v cem je rozdil muj a tvuj a reknu jedno,ode dneska delam tvuj postup.
Steak se kraji jako kdyz zanoris nuz do masla,je krasne mekky,stavnaty,ten muj byl Medium well jak milujeme.
Proste ode dneska delam tvuj postup.
Manzel cumel a pochvaloval si velmi.
JInak delam ejdnoduche steaky,drcenmy pepr,spetka soli, a u smazeni ol.olej a slunecnicovy olej,ma to lepsi chut.
Posilam bodika
PS;
Neodporucujem robit doma,(ked tak chodte najprv na radu k profikovi) velmi lahko sa to zacne dusit pri nespravnej teplote a ostane tvrde a vas porazi a skoda draheho masa,
fantom ty nie
Snad v Olomouci tohle úžasné masíčko seženu