Steak jak z moc drahé restaurace
Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují ve špičkových restauracích. Kvalitní maso a náležitý postup přípravy vám zajistí stejný chuťový zážitek.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 368 kJ / 3 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,17 g |
| Tuky | 135,43 g |
| Vláknina | 83,54 g |
| Cholesterol | 711 mg |
| Sodík | 643 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 250,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak jak z moc drahé restaurace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j2x
Moje poznámka
Steak jak z moc drahé restaurace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j2x
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sváteční kakao
Kajkajak před 21 minutami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 50 minutami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 1 hodinou
Sýrová kolečka
zonoro před 2 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 5 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 6 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 7 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 7 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 7 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 8 hodinami
Tématické fráze:
polreichová restaurace v praze,
steak recept,
jak udelat steak medium,
angus steak recept,
steak medium,
steak doma,
angus recepty,
angus recept,
medium steak,
buccatini,
steak z anguse,
jak udělat doma steak,
jak připravit steak doma,
recept steak angus,
restaurace rozmarín,
recept na steak,
recept angus,
vepřový steak na rychlo,
polreichova česnečka,
polreichová krkovička
Suroviny:
svíčková hovězí,
brambory sladké,
chřest,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
rajče cherry,
víno červené,
máslo,
mléko,
pažitka,
cibule červená,
pepř,
sůl mořská
Komentáře (15)
Prominte, ale delat opravdovy biftek z rostence to neni to prave orechove.
Mela jsem svuj postup na steaky a dneska me napadlo udelat po tvem zpusobu a zkusit v cem je rozdil muj a tvuj a reknu jedno,ode dneska delam tvuj postup.
Steak se kraji jako kdyz zanoris nuz do masla,je krasne mekky,stavnaty,ten muj byl Medium well jak milujeme.
Proste ode dneska delam tvuj postup.
Manzel cumel a pochvaloval si velmi.
JInak delam ejdnoduche steaky,drcenmy pepr,spetka soli, a u smazeni ol.olej a slunecnicovy olej,ma to lepsi chut.
Posilam bodika
PS;
Neodporucujem robit doma,(ked tak chodte najprv na radu k profikovi) velmi lahko sa to zacne dusit pri nespravnej teplote a ostane tvrde a vas porazi a skoda draheho masa,
fantom ty nie
Snad v Olomouci tohle úžasné masíčko seženu