Treščí játra po toskánsku
Suroviny
Porce: 2-3 krajíčky veky
Nutriční hodnoty
Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 21,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-AHA Velký atlas ryb 3. díl.
Pokud nemáte parmazán, dejte klidně ementál.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 5. 2020 12:39
lena2: Děkuji za vyzkoušení i foto
11. 5. 2020 18:37
Moc dobre , pridala jsem trosku pepre a fotku
24. 5. 2011 13:04
Konecne som nasla, co bude dnes na veceru :)
17. 5. 2011 15:59
Moc hezký tip na lehkou večeři či nápaditou svačinu.Ukládám.+17
16. 5. 2011 19:09
moc pěkné Jani
16. 5. 2011 11:44
Vyzerá toSkúsim niekedy na večeru
16. 5. 2011 11:44
varilamyskakasicku: Ivo, mi to moc chutnalo. Jak vidíš, použila jsem klasický ementál, protože jsem neměla parmazán. Věřím, že úplně nejlepší by to bylo s parmazánem, ale tomu uzenému sýru bych se nebránila.
16. 5. 2011 11:41
Jana Remkova:Jani, to vypadá moc dobře a bude to jistě chutné a tak ti dávám 15.bod
16. 5. 2011 11:28
Jana Remkova:, neskákej zlomíš si nohu, ale je to od tebe hezký
16. 5. 2011 11:22
Jani , moc zajímavá kombinace, nenapadlo by mne to, takhle a tresčí játra na tento způsob, vážně a bylo to chutné a dobré?Ptá se můj muž teď a může být i sýr uzený ?
16. 5. 2011 11:16
Anna Kocikova: díky, Aničko
Fantom: ježkovy oči, mám skáknout do Alberta pro třeščí játra?
Fantom: ježkovy oči, mám skáknout do Alberta pro třeščí játra?
16. 5. 2011 11:13
Jana Remkova:teda Jani ty jsi ale, a to jsem se chtěl stavit cestou z Ostravy
16. 5. 2011 11:12
Teda panečkuz tresčích jater to by mě fakt nenapadloJá je znám jako"klasiku"cibulka,citron
Moc hezký recept+ a pěkně nafocený
Moc hezký recept+ a pěkně nafocený
16. 5. 2011 10:21
Fantom: skákni, jestli si myslíš, že jsem si z těch tří kousků něco nechala na dnes...
16. 5. 2011 10:14
Pajaja: díky za upozornění!!! To víš, ta slivovice..., už je to opraveno. Magdalenka má pravdu!! Vmíchat do směsi
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 9 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tresčí játra recepty treščí játra tresčí játra recept trescí játra na cibulce recept na tresčí játra recept tresci jatra pokrmy z tresčích jater nakládané tresčí játra recepty atlas recepty tresci jatra uzená tresčí játra, recept čerstvá tresčí játra nakládaná tresčí jatra tresčí játra čerstvá český parmazán aha velky atlas ryb játra recepty recepty.cz treščí játra tresčí játra smažená tresčí játra nakládaná
Suroviny: tresčí játra, vejce, parmazán, máslo, citron, čerstvé bylinky, veka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
33 názorů