Cuketové zelí dušené
Pokud máte na zahrádce cuket stále dostatek, jistě oceníte další recept na jejich využití. Cuketové zelí skvěle chutná a je výbornou alternativou pro ty, kteří nemohou jíst klasické zelí, a přitom si jeho chuť nechtějí odepřít.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,73 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Cuketové zelí chutná jako kedlubnové nebo hlávkové zelí. Zelí je v receptech pouze sterilované,tak přidávám i tuto velmi rychlou obměnu.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2011 11:02
7. 8. 2011 11:00
Všetky cuketové recepty vítam, takto upravenú som neskúšala.
7. 8. 2011 10:52
7. 8. 2011 10:50
4. 7. 2011 16:50
Domnívám se, že tykvový prívarok a zelí mají dost jinou chuť i konzistenci.
4. 7. 2011 16:20
4. 7. 2011 13:04
4. 7. 2011 12:54
http://www.toprecepty.cz/recept/2749-tykvovy--priv...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 4 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co dělat s přerostlou velkou cuketou? Jak si s ní nejlépe poradit? Vyzkoušejte oblíbené recepty na její zpracování
Cuketový prívarok voní koprem a česnekem a chutná podobně jako fazolky nakyselo. Levný letní oběd je navíc na přípravu velice snadný
Vydlabané vnitřky cuket se dají ještě chutně zpracovat. Poradíme různé možnosti
Další recepty
Tématické fráze: cuketové zelí zelí z cukety cuketove zeli recept recept cuketové zelí recept na zeli z cukety recept na cuketové zelí recept zelí z cukety zeli s cukety cuketa jako zelí recepty cuketove zeli cuketa zelí cuketovy zeli recepty z cukety zelí cukinove zeli cukýnové zelí cuketovezeli cuketova zeli recepty s cuketou zelí výborné cuketové zelí dušená cuketa
Suroviny: cuketa, cibule, máslo, mouka hladká, cukr, ocet, kmín celý, sůl
Cuketové zelí dušené
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Yrr
38 názorů