Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketové zelí dušené

Pokud máte na zahrádce cuket stále dostatek, jistě oceníte další recept na jejich využití. Cuketové zelí skvěle chutná a je výbornou alternativou pro ty, kteří nemohou jíst klasické zelí, a přitom si jeho chuť nechtějí odepřít.

Hodnocení receptu je 5,0 (44×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 5 min

20 min (15 min příprava + 5 min tepelná úprava)

4. 7. 2011 12:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie446 kJ / 107 kcal
Bílkoviny3,73 g
Tuky0,57 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Cuketové zelí chutná jako kedlubnové nebo hlávkové zelí. Zelí je v receptech pouze sterilované,tak přidávám i tuto velmi rychlou obměnu.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

7. 8. 2011 11:02

magdalenka:Uvidíš, že ti bude chutnat;-):-K

magdalenka magdalenka

7. 8. 2011 11:00

tejaja:tekvicový prívarok robíme s mliekom, toto je s vodou a ochutené trochu inak.
Všetky cuketové recepty vítam, takto upravenú som neskúšala.

1974andrea 1974andrea

7. 8. 2011 10:52

Mladkova Zuzana:Díky za vyzkoušení:-K, jsem moc ráda, že chutnalo, zrovna ho také dělám k vepřovému;-)

Mladkova Zuzana Mladkova Zuzana

7. 8. 2011 10:50

Výborné ,,zelíčko,, ale jen s kmínem nikoliv s koprem - to nam nechutnalo, úplně to přebylo chuť cukety a to byla veliká škoda!! Jiank dávám bodík :yes:

chocolate chocolate

4. 7. 2011 16:50

Znám a mám moc ráda Andy:yes:.
Domnívám se, že tykvový prívarok a zelí mají dost jinou chuť i konzistenci.

majda 2

4. 7. 2011 16:20

Zrovna včera jsem vzpomínala na zelí s cukety v komentáři u receptu s cukety a už je tady recept.Toto zelí mám moc ráda,je to rychle a dobré:yes::-))

1974andrea 1974andrea

4. 7. 2011 13:04

Určitě to bude taky dobrota,ovšem s koprem v kombinaci s tou kachnou by mi to asi přišlo zvláštní;-). A co je to ta tekvica,něco jako dýně?

tejaja tejaja

4. 7. 2011 12:54

Náš starý tekvicový prívarok, len "zmodernizovaný" na cuketu. Nie je to zlé, ale doporučujem použiť tekvicu, nie cuketu. Ako korenie sa u nás nepoužíva rasca, ale kôpor. Je to dobrota ;-) + 1
http://www.toprecepty.cz/recept/2749-tykvovy--priv...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketové zelí zelí z cukety cuketove zeli recept recept cuketové zelí recept na zeli z cukety recept na cuketové zelí recept zelí z cukety zeli s cukety cuketa jako zelí recepty cuketove zeli cuketa zelí cuketovy zeli recepty z cukety zelí cukinove zeli cukýnové zelí cuketovezeli cuketova zeli recepty s cuketou zelí výborné cuketové zelí dušená cuketa

Suroviny: cuketa, cibule, máslo, mouka hladká, cukr, ocet, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Cuketové zelí dušené

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Yrr