Pikantní hovězí s Moravankou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 466 kJ / 2 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,58 g |
Tuky | 147,97 g |
Vláknina | 20,88 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 7,10 g |
Sůl | 18,59 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2012 12:23
23. 2. 2011 10:27
Přidávám bodíka a z dovolením fotečku(jestli se mi to povede), kdyžtak smažu.
18. 3. 2010 20:01
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Smažená kuřecí prsa plněná šunkou a nivou
Přidáno před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 9 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Právě bylo uvařeno:
Pikantní směs na topinky
JirkaPotok uvařil před 27 minutami
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
JirkaPotok uvařila před 27 minutami
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 40 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 41 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 43 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 50 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 57 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na moravance omacka z moravanky omáčka s moravankou hovězí maso s moravankou hovězí maso na moravance guláš s moravankou hovězí guláš s moravankou moravanka přední hovězí maso maso na moravance maso s moravankou recepty s moravankou hovězí nudličky na moravance recept hovězí maso na moravance guláš na moravance hovězí kostky na moravance omáčka na moravance moravanka omačka pikantni hovezi maso kosticky pikantní naložené maso
Suroviny: maso hovězí, slanina, klobása, cibule, moravanka, kapie červená, kapie žlutá, omáčka worcesterová, hořčice plnotučná, bujón hovězí, olej, sůl, pepř, mouka
Pikantní hovězí s Moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zppZ
3 názory