Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21pj
Moje poznámka
Bramboráková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21pj
Nejnovější recepty
Těstoviny s kořeněnou dýní
Přidáno před 5 hodinami
Jablečné lívanečky podle Anety Vignerové
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí maso se žampiony a zeleninou na másle
Přidáno před 7 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí na medu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
Milahu před 1 hodinou
Jednoduchá jablečná buchta
Filipsimek před 1 hodinou
Vepřové dušené maso s mrkví a slaninovou tarhoňou
Denade před 2 hodinami
Kančí se šípkovou omáčkou
DavidLute před 3 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 3 hodinami
Kynutá bábovka s perníkovou náplní
Covecka před 3 hodinami
Hrníčkové knedlíky malinko jinak
Veronika235 před 3 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Vlastik58 před 3 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Merylas před 4 hodinami
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
gabrus před 4 hodinami
Tématické fráze:
roláda z bramborákového těsta,
bramborák roláda,
čím zahustit zelí,
bramborák jako roláda,
bramborakova buchta,
bramborakova pizza recept,
bramboráková roláda se sýrem recept,
bramboráková pizza,
bramboráková roládka,
roláda z bramborák,
bramborakova rolada se zelim,
roláda bramborák,
rolada z bramborakoveho testa se zelim,
bramboráková roláda s houbami,
plněná bramborová roláda se škvarkama,
bramboráková placka plněná játry,
roládky bramborákové,
švestky v brámborákovém těstě,
nákyp z bramborákového těsta a hrušek,
játra v bramborákovém těstě
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
pepř,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
zelí kysané,
houby,
klobása
Komentáře (35)
Ale množství brambor ti nepovím, protože bramboráčky jsou u nás v "kurzu", tak je dělám vždy z plné mísy brambor. Část těsta šla na roládu (placka asi jako malíček silná) a ze zbytku jsem nasmažila bramboráky, které u nás v rodině *nikdo nemusí*, a přesto se mi z mísy vypařují tak rychle, že taktak zachráním pár kousků pro sebe
A líbí se mi tvoje - chci potěšit manžela....
Něco málo z té náplně mělo při rolování tendenci vypadnout bokem, ale fakt málo. Myslím, že čím víc bohatou náplň uděláš, tíme méně bude držet (nezapeče se).
Díky všem!