Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21pj
Moje poznámka
Bramboráková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21pj
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 3 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 18 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 19 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 21 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 23 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
roláda z bramborákového těsta,
bramborák roláda,
čím zahustit zelí,
bramborák jako roláda,
bramborakova buchta,
bramborakova pizza recept,
bramboráková roláda se sýrem recept,
bramboráková pizza,
bramboráková roládka,
roláda z bramborák,
bramborakova rolada se zelim,
roláda bramborák,
rolada z bramborakoveho testa se zelim,
bramboráková roláda s houbami,
plněná bramborová roláda se škvarkama,
bramboráková placka plněná játry,
roládky bramborákové,
švestky v brámborákovém těstě,
nákyp z bramborákového těsta a hrušek,
játra v bramborákovém těstě
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
pepř,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
zelí kysané,
houby,
klobása
Komentáře (35)
Ale množství brambor ti nepovím, protože bramboráčky jsou u nás v "kurzu", tak je dělám vždy z plné mísy brambor. Část těsta šla na roládu (placka asi jako malíček silná) a ze zbytku jsem nasmažila bramboráky, které u nás v rodině *nikdo nemusí*, a přesto se mi z mísy vypařují tak rychle, že taktak zachráním pár kousků pro sebe
A líbí se mi tvoje - chci potěšit manžela....
Něco málo z té náplně mělo při rolování tendenci vypadnout bokem, ale fakt málo. Myslím, že čím víc bohatou náplň uděláš, tíme méně bude držet (nezapeče se).
Díky všem!