Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 516 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,18 g |
Tuky | 7,66 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 3,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staromoravská fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBgN
Moje poznámka
Staromoravská fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBgN
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 6 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 16 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
fazolovice,
staromoravská jídla,
fazolovice recept,
fazolovica,
fazolovice z cervenych fazoli,
slovenská fazolovice,
fazolovice polévka,
jak se dělá zásmažka z krupičky,
recept fazolovice,
zásmažka z krupice a másla do do polévky,
slovenská fazolovica,
staromoravske pokrmy,
tradiční moravské jídlo recept,
tradiční moravské jídlo,
staromoravska kucharka
Suroviny:
fazole červené,
majoránka,
mrkev,
petržel,
nať petrželová,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej,
krupice,
mouka polohrubá,
vejce,
mléko,
voda,
vegeta,
máslo,
bobkový list
Komentáře (6)
Jen mám takovou malou poznámečku k fazolím z plechovky.Já bez nich v kuchyni neudělám ani ránu,ale do veškerých pokrmů přidávám až v závěru
Krásně rozepsáno