Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 516 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,18 g |
Tuky | 7,66 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 3,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staromoravská fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBgN
Moje poznámka
Staromoravská fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBgN
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 4 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 16 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 15 minutami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 28 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 1 hodinou
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 5 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 13 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 14 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 14 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
fazolovice,
staromoravská jídla,
fazolovice recept,
fazolovica,
fazolovice z cervenych fazoli,
slovenská fazolovice,
fazolovice polévka,
jak se dělá zásmažka z krupičky,
recept fazolovice,
zásmažka z krupice a másla do do polévky,
slovenská fazolovica,
staromoravske pokrmy,
tradiční moravské jídlo recept,
tradiční moravské jídlo,
staromoravska kucharka
Suroviny:
fazole červené,
majoránka,
mrkev,
petržel,
nať petrželová,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej,
krupice,
mouka polohrubá,
vejce,
mléko,
voda,
vegeta,
máslo,
bobkový list
Komentáře (6)
Jen mám takovou malou poznámečku k fazolím z plechovky.Já bez nich v kuchyni neudělám ani ránu,ale do veškerých pokrmů přidávám až v závěru
Krásně rozepsáno