Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 273 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,32 g |
Tuky | 86,62 g |
Vláknina | 7,16 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na liškách a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3V6O
Moje poznámka
Kuřecí na liškách a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3V6O
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 18 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 6 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 7 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 8 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 8 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 9 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 10 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 10 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 11 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 12 hodinami
Tématické fráze:
kureci maso na liskach,
maso na liškách,
na liškách,
vepřove na liškach,
kuřecí prsa na liškách,
kuřecí plátky na liškách,
kuřecí steak na liškách,
pečená kachna na liškách,
plátky na liškách,
kuřecí nudličky na liškách,
kuřecí plátek na liskach,
kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky recept,
kachna na liškách,
kureci s liskami,
kuře na lyškách,
recepty lišky,
kuřecí maso s liškama,
kuřecí maso s liskami,
babicovy dobroty 16.9.2012 houby
Suroviny:
kuře čtvrtky,
máslo,
cibule,
česnek,
sůl mořská,
pepř mletý,
houby lišky,
víno portské,
tymián,
bujón drůbeží,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (14)
lišky vlastní sběr a nebo nákup?