Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí na liškách a tymiánu

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

16. 9. 2012 21:57

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 273 kJ / 1 021 kcal
Bílkoviny8,32 g
Tuky86,62 g
Vláknina7,16 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy33,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Trochu upravený recept z časopisu Nejlepší recepty.

Bramborové noky http://www.toprecepty.cz/recept/29269-bramborove-n...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

22. 9. 2012 21:45

krásný recept:-K:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 9. 2012 20:16

Chutný receptík:-p+12:yes::-K

maris maris

19. 9. 2012 19:03

To mi uteklo:-O a je to :-p:yes::yes:

Ivusa Ivusa

19. 9. 2012 19:00

:-KTo je zase nádhera.Lištičky se na mně smějí ,potvůrky.Není kde brát,zatím u nás nerostou:-?:-? a kdoví jestli nějaké houbičky naleznu.Jsem na ně taky tak nějak slepá,všichni nosí plné koše a já ani holubinku:-D:-Dkrásně nafoceno....:yes::yes:

holka ze severu holka ze severu

18. 9. 2012 21:48

Kombinaci lišek a tymiánu mám moc ráda. I s rozmarýnem jsou dobré. Na tomhle bych si pochutnala. :yes:

eva hubova eva hubova

17. 9. 2012 19:17

:-p:-p:yes:

jarka skrobakova

17. 9. 2012 18:29

krása:-p:yes::yes::-))

Colombo65 Colombo65

17. 9. 2012 16:53

:yes::yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 9. 2012 13:20

Bahula: Ty si nedáš pokoj s těmi hříbky, zase mám osliněnou klávesnici! Tady ani mráček, sucho jako ve mlejně a provokuješ s liškami !

Bahula Bahula

17. 9. 2012 11:35

medmic: To jsou z trhu za 3,-Kč/g. Na vlastní sběr jsem slepá, vidím jenom ty jedovaté a pak u receptů maris s čerstvě nasbíranými hřiby jenom slintám a tiše závidím:-(. Recept se mi zamlouval v časopisu a s těmi noky byl moc dobrý, že jsem neodolala a ládovala jsem se tím ještě v 9 hodin večer:-D:-D:-D

medmic

17. 9. 2012 11:11

Krása
lišky vlastní sběr a nebo nákup?

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 9. 2012 22:45

:-p:-p:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 9. 2012 22:38

:-p;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci maso na liskach maso na liškách na liškách vepřove na liškach kuřecí prsa na liškách kuřecí plátky na liškách kuřecí steak na liškách pečená kachna na liškách plátky na liškách kuřecí nudličky na liškách kuřecí plátek na liskach kuřecí čtvrtky kuřecí čtvrtky recept kachna na liškách kureci s liskami kuře na lyškách recepty lišky kuřecí maso s liškama kuřecí maso s liskami babicovy dobroty 16.9.2012 houby

Suroviny: kuře čtvrtky, máslo, cibule, česnek, sůl mořská, pepř mletý, houby lišky, víno portské, tymián, bujón drůbeží, smetana ke šlehání, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kuřecí na liškách a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3V6O