Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 273 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,32 g |
Tuky | 86,62 g |
Vláknina | 7,16 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na liškách a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3V6O
Moje poznámka
Kuřecí na liškách a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3V6O
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 41 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 49 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
kureci maso na liskach,
maso na liškách,
na liškách,
vepřove na liškach,
kuřecí prsa na liškách,
kuřecí plátky na liškách,
kuřecí steak na liškách,
pečená kachna na liškách,
plátky na liškách,
kuřecí nudličky na liškách,
kuřecí plátek na liskach,
kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky recept,
kachna na liškách,
kureci s liskami,
kuře na lyškách,
recepty lišky,
kuřecí maso s liškama,
kuřecí maso s liskami,
babicovy dobroty 16.9.2012 houby
Suroviny:
kuře čtvrtky,
máslo,
cibule,
česnek,
sůl mořská,
pepř mletý,
houby lišky,
víno portské,
tymián,
bujón drůbeží,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (14)
lišky vlastní sběr a nebo nákup?