Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fofr francouzský koláč

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

17. 10. 2012 20:32

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 880 kJ / 3 078 kcal
Bílkoviny55,06 g
Tuky151,82 g
Vláknina26,90 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 423 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy359,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj:nejlepší recepty Dona

Pár francouzských koláčů tady je, ale nenašla jsem se stejným složením ingrediencí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petrzelka

26. 10. 2012 21:19

Tak mám opsáno ve své kuchařce a co nejdříve vyzkouším:yes::-K

marcik marcik

18. 10. 2012 18:09

:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 10. 2012 17:51

:-p:-p:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 10. 2012 15:12

Krásně jsi"fofrovala":-K+5:-p:yes:

mariana.

18. 10. 2012 14:32

BILKOVAI:Děkuji,Ivanko.Určitě o víkendu vyzkouším

BILKOVAI BILKOVAI

18. 10. 2012 13:36

Mariana: těsto je opravdu velmi tekuté, ale vůbec to není zdrclé. Je to takový dobrý vlhký moučník.Ono to trošku připomíná nadýchané palačinky:-) Určitě jsem nedělala naposled. Já moc nepeču, ale líbilo se mi, že je to rychlovka.

mariana.

18. 10. 2012 12:46

Ivetko,říkáš,že těsto má být řídké,jako na lívance?A nebude to těsto zdrclé?Jinak koláč je nádherný:-K

vladi vladi

18. 10. 2012 11:13

:yes::-prychlý koláček- vyzkouším- jablíčka jsou i hrušky tak se na to vrhnu-vypadá jedle:-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

18. 10. 2012 10:31

Prášek do pečiva se nepřidává. Tím, jak se našlehá to vajíčko s cukrem a olejem cca 4 minuty, tak je těsto nadýchané.

zerduška

18. 10. 2012 09:30

nepřidává se prášek do pečiva? díky za odpověď.

BILKOVAI BILKOVAI

18. 10. 2012 06:33

Nepřeklápěla jsem ho.;-)

Kanyla

17. 10. 2012 22:07

rebeka: asi ho zítra zkusím a uvidím :-D

rebeka rebeka

17. 10. 2012 22:02

Kanyla: no pozor:-!:-! já to nevím jistě, ale myslím, že kdyby se měl obrátit, tak by to Ivet napsala;-) uvidíme;-):-)

Kanyla

17. 10. 2012 21:59

rebeka: Já to právě nemohla nějak rozluštit..

rebeka rebeka

17. 10. 2012 21:52

taky se mi koláčiček líbí;-):-):-K:yes::yes:

Kanyla: já myslím, že ho Ivet nepřeklápěla, soudě podle fota;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzský koláč vlhký koláč francouzský ovocný koláč francouzský jablečný koláč recept francouzský koláč s ovocem fofr koláč rychlý francouzský koláč francouzský čokoládový koláč těsto na francouzský koláč zdrclé těsto fofr jablecny kolac fofrkoláč vlhke kolace francouzsky rychly kolac rychlý francouzský jablečný koláč francouzský koláč se šlehačkou francouzké lívance francouzský ja koláč s jablky sladký francouzský koláč s jablky čokoladovy francouzsky kolac s ovocem

Suroviny: jablko, hruška, cukr písek, cukr vanilkový, olej rostlinný, vejce, mouka hladká, mléko, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Fofr francouzský koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DWWB