Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 676 kJ / 1 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,06 g |
| Tuky | 45,05 g |
| Vláknina | 17,76 g |
| Cholesterol | 479 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 50,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpAX
Moje poznámka
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpAX
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 17 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno 2. 11. 2025 06:00:02
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 10 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 10 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 12 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 12 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 13 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit vývar,
kalný vývar,
jak dlouho se vaří vývar,
aby vyvar nebyl kalný,
jak na kalný vývar,
falešný vývar,
vývar pro kojence,
jak uvařit vývar,
drůbeží vývar,
pravý vývar,
jak uvařit dobrý vývar,
aby nebyl vyvar kalny,
proč je vývar kalný,
recepty - vaječnej koňak,
jak vařit vývar,
jak dlouho vařit vvar,
celestýnské nudle pohlreich,
zeleninový vývar pohlreich,
jak dlouho varit kureci polevku,
dobrý vývar
Suroviny:
maso kuřecí,
sůl,
cibule,
mrkev,
hrášek,
pepř černý,
vejce,
ořechy mleté,
mouka polohrubá
Komentáře (8)