Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 676 kJ / 1 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,06 g |
Tuky | 45,05 g |
Vláknina | 17,76 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 50,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpAX
Moje poznámka
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpAX
Nejnovější recepty
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 2 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z mletého masa - oblíbená ze školní jídelny
Leiinka před 45 minutami
Sendvič caprese
Runser před 58 minutami
Katův šleh a bramboráčky
Berdey před 1 hodinou
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
stefi.f47 před 1 hodinou
Segedínský guláš
Marus28 před 1 hodinou
Meruňkové řezy s tvarohem
Ryskova7 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
mafinka888 před 2 hodinami
Vepřové kostky se smetanou
mafinka888 před 2 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Jan Nemec před 2 hodinami
Jednoduché zapékané těstoviny
Jan Nemec před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit vývar,
kalný vývar,
jak dlouho se vaří vývar,
aby vyvar nebyl kalný,
jak na kalný vývar,
falešný vývar,
vývar pro kojence,
jak uvařit vývar,
drůbeží vývar,
pravý vývar,
jak uvařit dobrý vývar,
aby nebyl vyvar kalny,
proč je vývar kalný,
recepty - vaječnej koňak,
jak vařit vývar,
jak dlouho vařit vvar,
celestýnské nudle pohlreich,
zeleninový vývar pohlreich,
jak dlouho varit kureci polevku,
dobrý vývar
Suroviny:
maso kuřecí,
sůl,
cibule,
mrkev,
hrášek,
pepř černý,
vejce,
ořechy mleté,
mouka polohrubá
Komentáře (8)