Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 676 kJ / 1 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,06 g |
Tuky | 45,05 g |
Vláknina | 17,76 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 50,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpAX
Moje poznámka
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpAX
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 12 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit vývar,
kalný vývar,
jak dlouho se vaří vývar,
aby vyvar nebyl kalný,
jak na kalný vývar,
falešný vývar,
vývar pro kojence,
jak uvařit vývar,
drůbeží vývar,
pravý vývar,
jak uvařit dobrý vývar,
aby nebyl vyvar kalny,
proč je vývar kalný,
recepty - vaječnej koňak,
jak vařit vývar,
jak dlouho vařit vvar,
celestýnské nudle pohlreich,
zeleninový vývar pohlreich,
jak dlouho varit kureci polevku,
dobrý vývar
Suroviny:
maso kuřecí,
sůl,
cibule,
mrkev,
hrášek,
pepř černý,
vejce,
ořechy mleté,
mouka polohrubá
Komentáře (8)