Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 392 kJ / 1 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,32 g |
Tuky | 28,46 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 988 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravská kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BENo
Moje poznámka
Moravská kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BENo
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
perseus před 5 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Tématické fráze:
moravská kapsa,
moravská vepřová kapsa,
plněná hovězí kapsa,
hovězí plněná kapsa,
moravska vepřova směs,
moravská kapsa recept,
klobasky moravske krásno,
hovězí kapsa plněná,
domácí moravské klobásy recept,
moravská kuřecí kapsa,
hovezi kapsa,
moravské recepty,
moravske domácí klobásky recept,
plnena hovezi s kapsami,
moravská masová směs,
moravska veprova kuřecí kapsa,
syrová kapsa s vejci,
plněná moravská kapsa,
cigi more kapsa,
hovězí maso lapsar
Suroviny:
maso hovězí,
klobása moravská,
slanina lopenická,
vejce,
cibule,
feferonka,
sádlo vepřové,
kmín mletý,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
Otto, opět super