Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 892 kJ / 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,92 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 5,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 49,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience v misce vyšleháme, dokud se cukr nerozpustí. Necháme při pokojové teplotě po dobu několika hodin ustát, aby se chutě prolnuly.
Krok 2: Zázvorovou omáčkou používáme k namáčení vařené či pečené kachny, hovězího masa, smažené tilapie nebo vařené chobotnice. Já ji podával k pečenému kuřeti a rýži.
Zveřejněno 17. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nuoc Cham Gung - vietnamská zázvorová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03K5
Moje poznámka
Nuoc Cham Gung - vietnamská zázvorová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03K5
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 15 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 22 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 1 hodinou
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 16 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 17 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 19 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 21 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Tématické fráze:
zazvorova omáčka,
vietnamská kachna,
vietnamská chilli omáčka,
vietnamska omacka k ryzi,
vietnamský recept,
vietnamska omacka na ryzi,
vietnamská pikantní omáčka,
zázvorová omáčka recept,
vetnamská omáčka,
vietnamská kucharka,
vietnamská chili omáčka,
vjetnamská omáčka recept,
vietnamska omacka masu,
vietnamská chilli omáčka recept,
vietnamská jídla recepty,
vietnamská omáčka k masu,
pikantni vetnamska polevka,
recept na ryzi vetnamska,
omáčka zázvorová,
omacka vetnamska
Suroviny:
česnek,
cukr,
pasta chilli,
zázvor čerstvý,
šťáva limetková,
ústřicová omáčka,
voda
Komentáře (9)
ta bude krásně pikantní, jojo.. bude