Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 058 kJ / 2 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,81 g |
Tuky | 139,56 g |
Vláknina | 23,18 g |
Cholesterol | 367 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 255,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Námořnické roštěnky s pečenou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXzK
Moje poznámka
Námořnické roštěnky s pečenou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXzK
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
námořnické maso s rýží,
pečená roštěná,
pečená hovězí roštěná,
pecena rostenka,
námořnické hovězí maso,
námořnická hovězí pečeně,
námořnické maso,
hověží roštěná s rýží,
roštěnky na zelenině,
namornicke maso ryze,
námořnické maso, rýže,
mso s ryzi,
roštěnky a zelenina,
námořnicka maso s rýží,
roštěná s rýží-recepty,
roštěná s rýží,
recept pecena rostena,
vepřová pečeně námořnická recept,
roštěnka pečená,
vepřove mso s ryži
Suroviny:
roštěná hovězí,
slanina anglická,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
hořčice,
smetana zakysaná,
ocet,
sůl,
pepř,
rýže,
olej,
voda
Komentáře (1)