Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ocásky na rozmarýnu

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 4. 2013 14:13

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Asi dost běžná úprava, ale ani za pomoci vyhledávače jsem nenašla. Pokud někdo objevíte stejné, ráda smažu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Naďa B.

28. 6. 2013 11:30

Tak Jitule, dneska je vyndavám z mrazáku a ukuchtím podle tebe. Drž palečky, nedělala jsem je snad sto let :-8

1974andrea 1974andrea

29. 4. 2013 17:34

Jana Remkova:Chudák řezník, došly mu ocásky, tak ho zavřeli:-D:-D

Jitko, já mám ještě nějaké chvostíky u ledu, jsou moc dobré;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 4. 2013 17:17

Já na ty ocásky nemám nějak štěstí, ale vím, že byly. Já jsem zrovna kecala s kámoškou a než jsme se vykecaly, zavřeli řezníka:-((. A na tabuli je měli napsané. no, nemám pech?:-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřove ocasky prasečí ocásky recept vepřové ocásky recept recept na vepřové ocásky prasečí ocásky recepty vepřový ocásek recepty úprava vepřového ocásku recept na vepřové pečené ocásky recept na praseci ocasek vepřové na rozmarýnu pečené vepřové chvostíky vepřový ocásek smažený veproveocasky vepřove ocesky prasečí ocásky na medu pomalu pečené vepřové ocásky úprava vepřových ocásků uprava vepřového na rozmarynu smažené vepřové ocásky videorecepty recepty na vepřový ocásek

Suroviny: ocas vepřový, česnek, rozmarýn čerstvý, libeček čerstvý, římský kmín mletý, cibule bílá, sůl, pepř, brambory, česnek mědvědí, cibule sušená smažená, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové ocásky na rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6xGO