Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 530 kJ / 1 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,33 g |
| Tuky | 36,24 g |
| Vláknina | 24,64 g |
| Cholesterol | 836 mg |
| Sodík | 731 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 161,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
Moje poznámka
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 12 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 13 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 2 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 3 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 3 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 3 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 3 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 3 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Mon17 před 4 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapustové závitky,
recept na kapustové závitky,
kelove zavitky,
kelove zeli,
kelove zeli,
priprava kelu,
kapustové závitky recept,
kapusta závitky,
vepřové závitky v kapustovém listu,
kapustová musaka,
dusene kelové zelí,
kapusta závitky recept,
hlúbik kelu,
kapustový závitek,
kapustove.zavitky.,
hlavka kelu,
marocký zavitek,
mleté maso v kelu recepty,
kapustove ptacci,
kapustove ptacky
Suroviny:
kapusta,
hovězí zadní,
maso vepřové,
rýže dlouhozrnná,
vejce,
cibule,
mrkev,
česnek,
rajče cherry,
olej olivový,
sůl mořská,
harissa,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
saturejka,
tymián,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
koření oregáno,
nať petrželová,
ořech muškátový,
Komentáře (18)
Také harissa není v Maroku známá, je to tuším Alžírská specialita. Je ale možné, že už se do Maroka rozšířila. Naopak skořice je v masových jídlech běžná.