Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 537 kJ / 6 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 367,10 g |
Tuky | 385,33 g |
Vláknina | 12,83 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 37,30 g |
Sůl | 100,01 g |
Sacharidy | 163,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso pokrájíme na větší kostky a slaninu na malinké kostičky.
Krok 2: V hrnci rozpusítme sádlo a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.
Krok 3: Cibuli necháme dojít do hněda jako na klasický guláš a přidáme maso i slaninu.
Krok 4: Po zatažení masa přilijeme Rum a 1 dl vína. a dusíme cca 20 minut kdy je skoro všechna tekutina pryč a omáčka je krásně tmavá a hustá.
Krok 5: Přilejeme zbytek vína a necháme cca 5 minut odpařit alohol.
Krok 6: Zalijeme vývarem a nechame ještě cca 20min. vařit než maso změkne (doba záleží na zvoleném mase).
Krok 7: Zahustíme jížkou a necháme posledních cca 5 min na zavaření jížky.
Zveřejněno 23. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí guláš (Opilec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pK96
Moje poznámka
Kančí guláš (Opilec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pK96
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 2 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
kančí guláš,
kančí guláš v troubě,
pečený kančí guláš,
jednoduchy kanci gulas,
kančí recepty,
recept na kanci gulas,
klasicky kanci gulas,
vařené kančí maso,
kančí guláš červené víno,
priprava kanciho gulase,
babicovy dobroty recepty kančí guláš,
pečený kančí guláš recept,
top recepty kanči guláš,
vařený kančí guláš,
recept na guláš z divokého kance,
guláš vino rum,
pečený guláš z kance,
kancí,
guláš z kančího masa,
kančí hřbet guláš
Suroviny:
maso kančí,
slanina,
cibule,
rum,
víno červené,
bujón hovězí,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (3)