Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 537 kJ / 6 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 367,10 g |
Tuky | 385,33 g |
Vláknina | 12,83 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 37,30 g |
Sůl | 100,01 g |
Sacharidy | 163,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso pokrájíme na větší kostky a slaninu na malinké kostičky.
Krok 2: V hrnci rozpusítme sádlo a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.
Krok 3: Cibuli necháme dojít do hněda jako na klasický guláš a přidáme maso i slaninu.
Krok 4: Po zatažení masa přilijeme Rum a 1 dl vína. a dusíme cca 20 minut kdy je skoro všechna tekutina pryč a omáčka je krásně tmavá a hustá.
Krok 5: Přilejeme zbytek vína a necháme cca 5 minut odpařit alohol.
Krok 6: Zalijeme vývarem a nechame ještě cca 20min. vařit než maso změkne (doba záleží na zvoleném mase).
Krok 7: Zahustíme jížkou a necháme posledních cca 5 min na zavaření jížky.
Zveřejněno 23. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí guláš (Opilec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pK96
Moje poznámka
Kančí guláš (Opilec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pK96
Nejnovější recepty
Domácí brusinková granola
Přidáno před 24 minutami
Quinoa jako salát
Přidáno před 1 hodinou
Kvašené zelí
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 23 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 11 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 12 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 13 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 13 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 14 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 14 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 15 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 16 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 16 hodinami
Tématické fráze:
kančí guláš,
kančí guláš v troubě,
pečený kančí guláš,
jednoduchy kanci gulas,
kančí recepty,
recept na kanci gulas,
klasicky kanci gulas,
vařené kančí maso,
kančí guláš červené víno,
priprava kanciho gulase,
babicovy dobroty recepty kančí guláš,
pečený kančí guláš recept,
top recepty kanči guláš,
vařený kančí guláš,
recept na guláš z divokého kance,
guláš vino rum,
pečený guláš z kance,
kancí,
guláš z kančího masa,
kančí hřbet guláš
Suroviny:
maso kančí,
slanina,
cibule,
rum,
víno červené,
bujón hovězí,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (3)