Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 052 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,34 g |
Tuky | 46,89 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 764 mg |
Sůl | 1,86 g |
Sacharidy | 19,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky a oloupanou cibuli na drobno. Na oleji v tlakovém hrnci usmažíme cibuli dorůžova, přidáme nakrájené maso, osmahneme a podlijeme namočenými houbami i s vodou.
Krok 2: Přidáme bujón, pepř, houbové koření, hořčici a vrchovatou lžíci na jemno nastrouhané mrkve. Dle potřeby přidáme ještě vodu, hrnec uzavřeme a dusíme do změknutí masa.
Krok 3: Zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody, provaříme a dochutíme solí.
Zveřejněno 14. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky v houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zr1
Moje poznámka
Hovězí kostky v houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zr1
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na houbách v tlakovém hrnci,
hovězí na houbách,
hovězí kostky,
hovězí na houbach v papiňáku,
hovězí kostky v tlakovem hrnci,
hovězí kousky na houbách v papiňáku,
hovězí na sušených houbách,
hovezi kostky recept,
recept hovězí kostky,
recepty hovězí na houbách,
hovezi ma houbach,
houby v tlakovém hrnci,
hovězí zadní na houbách v tlakovém hrnci,
hovez na houbách,
hovězí kostkyna houbách,
hovězí kousky na houbách,
recept- hovězí kostky,
hovězí kostky v z papiňáku,
recept - hovězí na houbach videorecept,
hovězí maso na žampionech v tlakovém hrnci
Suroviny:
hovězí zadní,
houby sušené,
koření houbová variace,
cibule,
olej slunečnicový,
bujón,
pepř mletý,
mrkev,
hořčice plnotučná,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (5)
Záklechtka vs. zásmažka
No, já to cítím spíše opačně...
Máš to príma,mě by chutnalo